G.Saray öncesi Trabzon'da şok! Forvet kalmadı...

Trabzonspor'un Çorum Belediyespor'la karşılaştığı mücadelede Rodallega, direkt kırmızı kart gördü.

G.Saray öncesi Trabzon'da şok! Forvet kalmadı...
G.Saray öncesi Trabzon'da şok! Forvet kalmadı...
GİRİŞ 25.10.2017 16:02 GÜNCELLEME 25.10.2017 16:15
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Karşılaşmada iki gol birden atan Rodallega, üzerine yürüyen rakibinin kendisine yaptığı harekete sinirlenip kafayla karşılık verince oyundan atıldı.

Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından Çalımbay'ın tek kozu olan Rodallega, böylece Galatasaray maçında oynayamayacak.

Trabzonspor kadrosunda, Galatasaray'a karşı oynayabilir durumda olan tek forvet Dame N'Doye kaldı. Çorum Belediyespor maçının son 15 dakikasında oyuna giren N'Doye iki gol atarak maçı noktaladı.

YORUMLAR 21
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor'un kötü gidişi tamamen yönetimseldir. Algıyı bırak, o zaman Aziz'de onca yatırama rağmen başarısızdır. Bunu neyle izah edeceksin, ondan bahset?
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar için 2010-2011 senesinde şike yapılmıştır ve Fenerbahçe Avrupa kupalarına katılmayarak cezasını çekmiştir. Dosya bu şekilde Avrupa'da kapandı. FİFA'da devam ediyor... Fenerbahçe nasıl aklandı? 6222 sayılı yasa değişti. Yasa değişince o zaman video görüntüleri, telefon dinlemeleri, tapeler, fiziki takip delil olmaktan çıkarılınca, haliyle ortada delil kalmadı.
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Realist; ufak atta civcivler yesin... Trabzonspor CAS kapısını aşındırıyor ama Fenerbahçe ''kumpas'' dedikleri delillerle Trabzonspor'u hem UEFA'ya, hem CAS'a, hem de İsviçre mahkemelerine şikayet ederken ihanet içinde olmuyor, öyle mi? Gerçi bu şikayetlerin hepsinden beraat etti Trabzonspor. Peki Fenerbahçe bu kurumlarda ne oldu? UEFA, CAS ve İsviçre mahkemeleri Fenerbahçe'yi şike yaptığı gerekçesiyle suçlu buldu. Avrupa'da acaba Türkiye'de şike yapıldı mı? diye kafalarında herhangi bir soru işareti yok artık.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu taraflı mesaj atan klavye delikanlıları;bu site atıp tutma yeri değil.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar taraflı yorumlar yapıyorsunuz ki hadi yardımcı olayım hakemi gs yönetimi atadı özellikle rodelagayı attırmak için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle