Trabzonspor'u Çalımbay da kurtaramadı

Trabzonspor, Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Trabzonspor'u Çalımbay da kurtaramadı
Trabzonspor'u Çalımbay da kurtaramadı
GİRİŞ 21.10.2017 21:28 GÜNCELLEME 22.10.2017 02:26
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Evkur Yeni Malatyaspor'un karşılaşmadaki golünü 45. dakikada kendi kalesine Okay Yokuşlu kaydetti. Bordo-mavili ekipte 32. dakikada Sosa ikinci sarıdan kırmızı kartla,  90+3. dakikada da Yusuf Yazıcı doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Yeni Malatyaspor puanını 11'e çıkarmayı başardı. Ligde 5 maçtır kazanamayan Trabzonspor ise 9 puanda kaldı.

Trabzonspor, Süper Lig'de 10. haftada Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor ise gelecek hafta deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Rıza Çalımbay ile ilk maçına çıkan Trabzonspor, ilk yarıda tutuk bir görüntü sergiledi. Bordo-mavili ekip hücumda etkili olmakta çok zorlanırken, ev sahibi Yeni Malatyaspor özellikle Mickael Pereira ile rakip sahada etkili olmaya çalıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor: 1 - Trabzonspor: 0

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, İlker Takpak

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake, Yalçın Ayhan, Sadık Çiftpınar, Cissokho, Murat Yıldırım, Rahman Buğra Çağıran, Pereira (Dk. 74 Turgut Doğan Şahin), Barazite (Dk. 67 Diallo), Adem Büyük (Dk. 85 Dening), Boutaib

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Joao Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Mas, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan (Dk. 69 Volkan Şen), Onazi (Dk. 60 Abdülkadir Ömür), Sosa, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz (Dk. 79 Rodallega)

Goller: 45+2 Okay Yokuşlu (kendi kalesine) (Evkur Yeni Malatyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 31 Sosa, Dk. 90+2 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Uğur Demirok, Dk. 74 Mustafa Akbaş, Dk. 90+2 Mas (Trabzonspor), Dk. 68 Boutaip, Dk. 90+1 Rahman Buğra Çağıran, Dk. 90+2 Yalçın Ayhan (Evkur Yeni Malatyaspor)

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 75
  • EROL 6 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu GÜLTEKİN ONAY a Tarafsız ol.Söylemlerine dikkat et.Malatya ile ne alıp veremediğin var.Geçen hafta FB Malatya yı yendi dört köşe olmuştun.Bu hafta ise hadi TRABZON senin çıkış maçın diyerek taraf tutman hiç hoş değil.Seni protesto ediyorum.Proğramlarınızı adil yapın.
    Cevapla
  • Efedayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon haftaya ana takımına maçı vermek için gerekli altyapıyı da hazırlamış...
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    ohhhh cok guzel olmus.. ts insaalllah bu sene kume duser. cunki bu lige yakismiyor...
    Cevapla
  • Kasırga61 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonda batan güneş beşiktaşta doğdu. Anlayan anlar
    Cevapla
  • Urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor küme düşmeli. Bu ligi haketmiyorlar. Her sene ligin ilk on beş haftası son sıralardayken, primle ya da teşvikle kümede kalıyorlar.
    Cevapla
  • amasyali bordomavi 6 yıl önce Şikayet Et
    sen trabzonu birakda urfaya bak senin isin var trabzon sporla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle