Teklifi doğruladı! "Avrupa'dan 3 kulüp..."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Yusuf ve Abdülkadir için teklifler aldıklarını açıkladı.

Teklifi doğruladı! "Avrupa'dan 3 kulüp..."
Teklifi doğruladı! "Avrupa'dan 3 kulüp..."
GİRİŞ 03.10.2017 20:46 GÜNCELLEME 03.10.2017 20:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta beIN SPORTS'a yaptığı açıklamada ''İlk 7 haftada Anadolu'yu besledik ama takım bundan sonrası için bize çok iyi ışık veriyor'' dedi.

İlk 7 haftayı değerlendiren Muharrem Usta, ''Puan tablosunda şu anki durumumuz tatminkar değil. Özellikle İstanbul'da zor deplasmanlara çıktık ve bu maçları genel anlamda iyi şekilde noktaladık. İlk 7 haftada özellikle Anadolu maçlarında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Milli takım arasından sonraki periyodun ise artık seri galibiyetlere başlama zamanı olduğunu" belirtti.

"YUSUF VE ABDULKADİR İÇİN TEKLİFLER..."

Türkiye'de yerli oyuncuların tartışıldığı dönemde Yusuf gibi rol model olacak bir oyuncuyu çıkartırken yakın zamanda bir diğeri olan Abdülkadir'i de Türk futboluna kazandırdıklarını belirten Muharrem Usta "Her ikisi de sezon sonuna kadar bizimle, şu an için onları satma gibi bir düşüncemiz yok" ifadelerini kullandı.

Yusuf ve Abdülkadir'in terbiyeli ve kolay şımarmayacak karakterlere sahip olduğuna vurgu yapan usta "Yusuf için Avrupa'dan 3 kulüp çok ciddi şekilde bastırıyor. Abdülkadir içinde Avrupa kulüpleri bizden randevu istiyorlar ama onlar yolun başında" dedi.

Savunmada zaafları olduğuna da dikkat çeken Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta "Savunmada zaafiyet yaşadığımız ortada. Milli takım arasında tüm teknik kadro bu zaafı ortadan kaldırmak adına yoğun bir çaba sarf ediyor" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir arı gibi maşaAllah çok can yakacağa benziyor.emre mor ve cengizden daha iyi ve takım oyununda çok başarılı. ersun hoca korkmamalı orta sahayı castilli kucka sosa yusuf yazıcı abdulkadir yapmalı tadından yenmez..
    Cevapla
  • İmamhatipli 6 yıl önce Şikayet Et
    İkisinide severim,efendi çocuklar. Abdülkadir zaten imamhatip mezunu. Yolları açık olsun
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci gerek kaleci onurlada olmaz
    Cevapla
  • BordoMavi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Allah rızası için geçelim şu seri galibiyet işine millet aldı yürüyor şu güzelim kadroyu bidaha bulamayız
    Cevapla
  • Bena 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben gençlerin avrupada heba edildiğine inanıyorum gitmesinler avrupaya azerbaycan a gitsin yerli yaşlılar iş yapsınlar azıcık türki cumhuriyetlerde iş yapsınlar ....
    Cevapla