Burak Yılmaz şoku! Durumu ortaya çıktı

Süper Lig'in 7 haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçta Burak Yılmaz'ın etkisiz görüntüsünün altındaki neden belli oldu.

Burak Yılmaz şoku! Durumu ortaya çıktı
Burak Yılmaz şoku! Durumu ortaya çıktı
GİRİŞ 03.10.2017 11:34 GÜNCELLEME 03.10.2017 11:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli yıldızın Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmadaki vasat oyunu Ersun Yanal'ın da hoşuna gitmedi. Defans oyuncularına pres yapmayan ve uzun koşulardan kaçınan Burak'ın bu durumunun altındaki gerçek de ortaya çıktı.

Trabzonspor'a yakınlığı ile bilinen çevrelerden alınan bilgiye göre Burak Yılmaz'ın pubis (kasık) sakatlığı olduğu öğrenildi. Bu sezon Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan takımından transfer edilen ve attığı kritik gollerle takımına hayat veren Burak Yılmaz'ın durumunun ciddi olduğu kaydedildi.

Trabzonspor'un ise golcü oyuncu ile ilgili önemli bir karar aşamasında olduğu Burak Yılmaz'ın ameliyat edilip edilmemesi ile ilgili kritik bir ikilemde olduğu ifade edildi.

PUBİS SAKATLIĞI NEDİR?

Özellikle futbolcular olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile karakterizedir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları kasık ta pubis isimli kemiğe yapışırlar. Tendon hasarı yanında asıl olarak pubis kemiği içinde ödem gözlenir. Tanı için MR oldukça yararlıdır. Bölgedeki diğer olası hastalıkları ekarte etmek oldukça önem taşır.

NASIL TEDAVİ EDİLİR?

Tedavisinde öncelikle fizik tedavi ve rehabilitasyon önerilir. Germe ve bölgesel tedavi içeren bu süreç uzun ve sabır gerektiren bir süreçtir. İnatçı ve kronikleşmiş durumlarda bölgeye enjeksiyon uygulanarak tedavi yoluna gidilir. Kimi zaman da çok çok ilerlemiş vakalarda cerrahi yolla tedavi de yapılmaktadır.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 2
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani Burak ta elde mi patladı?
    Cevapla
  • mistik 6 yıl önce Şikayet Et
    5 haftalik futbolcudur kendisi .GS den bilirim
    Cevapla