Tartışılan hareketin perde arkası ortaya çıktı!

Trabzonsporlu Olcay Şahan'ın Beşiktaş maçında attığı golün ardından sevinmemesi tartışma konusu olmuştu. O hareketin perde arkasını Olcay Şahan'ın abisi Osman Şahan anlattı.

Tartışılan hareketin perde arkası ortaya çıktı!
Tartışılan hareketin perde arkası ortaya çıktı!
GİRİŞ 02.10.2017 19:30 GÜNCELLEME 02.10.2017 19:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Osman Şahan, Olcay'ın Beşiktaş'a attığı gol sonrası sevinmemesi ve tribünlere elini kaldırarak yaptığı hareketin ardından aldığı alkışla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Maçtan önce Olcay ile konuştuk. Bana 'Gol atarsam ne yapayım' diye sordu. Temsilcisi olarak 'İçinden geldiği gibi davran' dedim. Maça konsantre olmasını ve gol attığı takdirde içinden geldiği gibi davranmasını istedim. o da öyle yaptı. Tebrik etmek gerekir ki yaptığı hareketi hem Trabzonspor hem de Beşiktaş güzel karşıladı. Bunlar futbol için güzel şeyler. Ben de duygulandım."

Osman Şahan, Olcay'ın her zaman çalışmayı seven ve mutlaka sahaya yüzde yüzünü veren bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Maçtan sonra da Olcay ile konuştuklarını ifade eden Osman Şahan, "Çok mutluydu. hem golüne hem de gol attıktan sonra Beşiktaş tribünlerinden gelen alkışa sevinmişti. olcay, Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynuyor ve bu forma için elinden geleni yapıyor. Gol veya asist yapmaktan daha çok takımın başarısını önemsiyor. Şampiyonluk ve gol atmak güzel hedefler ama biz maç maç bakıyoruz" dedi.

Olcay'ın milli takım aday kadrosuna alınmaması ile ilgili olarak ise Osman Şahan "Performansı ortadayken milli takıma alınmamış olması üzücü. Aslında çok da konuşmamak ve kararı kamuoyuna bırakmak lazım" diye konuştu.

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 12
  • Amasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar eski kulübünle gönül bağın var, o zaman maçta oynamayacaksin.. Tekrar dönerim ümidi taşıyor galiba ???
    Cevapla
  • gökHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın demek istiyor ben onu anlıyorum sen Profesyonel topçusun Olcay efendi
    Cevapla
  • Tarafsız Taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Olcay işi çok abarttı.Golden sonra ozur dileye dileye santraya kadar geldi.Zaten atmadığı bir gol pozisyonuda var....
    Cevapla
  • osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bu güne kadar karakter yönünde bjk kulübünü taktir ederdim hep gs fb ts da bu karakteri beklerdim ama bjk nin taraftarını begenmezdim ama olcaya yaptıkları beni duygulandırdı fb örnek almaları lazım canare yaptiklari terbiyesizlikti
    Cevapla
  • hakına cvb 6 yıl önce Şikayet Et
    o zaman rüştüyü dövdüğünüz günleride biliyorsundur ...
    Cevapla
  • hakın 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu işleri. fener taraftarlarına terbiyesiz diyemezsin. fener taraftarı kim ne hak ediyorsa ona göre davranıyor.kimse bir takım taraftarına karşı diğerini övmeye kalkmasın.biz beşiktaş taraftarını başarısızlıkta bizim takım el ele diyerek tribünlere çağırıpta hep bir ağızdan onlara hepiniz bilmemne çocuklarısınız dedikleri zamanlarıda biliyoruz. yani kendi oyuncularına...
    Cevapla
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    boş ve gereksiz hareket, özür diler gibi . terlettigin formaya saygin varsa kim olursa olsun gol sevincini paylasmak zorundasin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle