Ersun Yanal'dan Beşiktaş'a övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.10.2017 22:28 GÜNCELLEME 02.10.2017 08:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mücadeleyi değerlendiren Ersun Yanal, "Maçın başından itibaren kontrollü oynadık. Rakibimizin yeteneklerini kontrol etme konusunda çok iyi olduğumuzu düşünüyorum. Merkezden yediğimiz bir gol var ama Talisca'nın bireysel becerisi var. Savunmanın o şekilde yırtılmaması gerekirdi. Beşiktaş'ın bu becerisini konuşmuştuk. Sonunda bunu yaptık. Buna benzer bir gol yedik ama rakibibe başka bir pozisyon vermedik. Son 20 dakika rakibe pozisyon üstünlüğü sağladık. Sonradan giren Rodallega, Yusuf, Castillo, önemli katkılar verdi. Hamle şansımızı arttırdılar." dedi.

"BEŞİKTAŞ, TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ TAKIMI"

Beşiktaş'ı öven Ersun Yanal, "Beşiktaş önemli bir takım, bunu bir kez daha kanıtladılar. Türkiye'nin bence en güçlü takımı. Şampiyonlar Ligi'nde bunu gösteriyorlar. Biz de kendimizi kanıtladık. Geçen haftalarda yaşadığımız kırılmaları yaşamayacağımız adına geri bildirim aldık. Sıralamada yerimizi sağlamlaştırmamız gerekiyor. Camianın da takıma destek olması ve güvenmesi gerekiyor. Oldukça iyi bir takım olduğumuzun güvenini verdik ve bunun altını çizdik." diye konuştu.

İlerleyen haftalarda savunmada da iyi olacaklarını belirten Ersun Yanal "Takım olmak için her iki oyunu da iyi oynamalısınız. En azından takımın ofansif gücünü kırmadan savunmayı da halletmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler de bunu da halledeceğiz. Bu sene biraz daha ofansif oynuyoruz. Zamanla defans da oturacaktır. Birkaç hafta içerisinde bunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 7
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    3 ..0 dan kaybettiniz maç
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen daha Galatasaray'i görmemişsin Ersun efendi...Aklini alacak Cimbom....
    Cevapla
  • Simo 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en büyük takımı GALATASARAY dır!!! rütbesini bilsin herkes...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    La bi susun renkliler haftada bir maç yaparak ama şansa maç alarak geldiniz buraya kadar , top oynamıyorsunuz fena çakılacaksınız bi gün
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne çabuk kardeş dur dur daha yemeğin sonunda karpuz tatli ve birde kahve var işin özü Gs top oynmiyor buraya kadar şans en vaadi Karabük maçı bu her zaman sizden yana olmaz
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz hafta iki maç yapıyoz 5 puan fark var diye sevinmesin kimse , Türkiyenin en iyi takımı tartışmasız Beşiktaş
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Tabikide en güçlü takimi baziları sadece bu maçı baz alarak yorum yapacaklar ama neyse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle