Hastaneye kaldırıldı! Golünü hatırlamıyor

Beşiktaş - Trabzonspor maçında 2-2'lik beraberlik golünü kaydeden Hugo Rodallega, hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 01.10.2017 22:22 GÜNCELLEME 02.10.2017 09:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş maçında Trabzonspor'a beraberlik golünü getiren Hugo Rodallega, mücadelenin bitişinin ardından kendini yere bıraktı. Attığı gol sırasında da bir sakatlık yaşayan bordo-mavili oyuncuya ilk müdahale saha içinde yapıldı. Rodallega daha sonra sedyeyle soyunma odasına götürüldü.

Attığı golü hatırlamadı

Karşılaşmanın 77. dakikasında oyuna dahil olup 80. dakikada 2-2'lik beraberlik golünü atan Hugo Rodallega, attığı golü hatırlamadığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldı. 

Rodallega'nın aldığı darbeye ve yaşadığı kafa travmasına rağmen fedakarca oyuna devam ettiğine dikkati çeken Ersun Yanal, "Kendisi çok iyi, bir sıkıntısı yok. Bizimle beraber ve yemeğini de yedi. Hastaneye kontrol amaçlı götürüldü." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 11
  • KRBK 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Çok sevdiğim bi futbolcu Allah şofa versin
    Cevapla
  • Vecih Adanur 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir için 18 yaşında erken diyor daha uzun bir süreç var diyor. Ersun Hoca. O zaman şöyle soralım Wayne Rooney 18 yaşında milli takıma çağrılırken genç değil miydi? Neden Abdulkadir için farklı düşünülüyor. Sonra da yabancı kuralı kaldırılsın. Türk futbolu gelişmiyor diyorsunuz. Milleti kandırmayın . Türk futbolunun önü kesiliyor. Yetenek çıkarmak istenmiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen bütün maçlarda Ersun Yanal takıma korkak bir taktik uygulatıyordu, sonuç da hüsran, Beşiktaş maçın da takım devamlı hücum da olunca güzel bir futbol ve dış saha da iyi bir netice. Böyle olmalı.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    gemiş olsun allah şifa versin
    Cevapla
  • Ashuwa 6 yıl önce Şikayet Et
    Hecen hafta kalecinin basi donuyordu bu hafta da rodeyega neler oluyor TS da. Gecmis olsun bu arada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle