Ersun Yanal'dan istifa açıklaması!

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, 3-0'dan 4-3 kaybettikleri Alanyaspor maçının ardından konuştu.

Ersun Yanal'dan istifa açıklaması!
Ersun Yanal'dan istifa açıklaması!
GİRİŞ 22.09.2017 22:53 GÜNCELLEME 22.09.2017 23:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kariyerinde böyle bir sonuçla ilk kez karşılaştığını kaydeden Ersun Yanal, ''Uzun süre boyunca bir daha böyle bir maç yaşanması çok zor. İlk yarı 5-6 golün olabileceği bir maçta son dakika gol yedik. Ben de kariyerim boyunca böyle bir skoru ilk defa yaşıyorum. Çok da deneyimli sayılmam. Oyuncularımın da ilginç bir an yaşadığını düşünüyorum. Hepimizin kariyeri açısından ders çıkarabileceğimiz bir akşam oldu'' dedi.

''BU SKOR, BİZE HİÇ YAKIŞMADI''

Takımını az koştuğu için eleştiren Yanal, ''Futbol çok ciddi bir oyun. Hiçbir zaman şakaya gelmez. Cezayı hemen keserler diye uyarmamıza rağmen içeride bunun için bir şey yapamadık. Çok az konuştuk. Geçen hafta 116 kilometre koşarken bu hafta 110 kilometre koştuk. Böyle bir sonuç, bizim gibi kaliteli bir kadroya hiç yakışmadı. Teslimiyet değildi. Rakibimiz her girdiği pozisyonu değerlendirdi. Esteban, başının döndüğünü ve devam edemeyeceğini söyledi. Biz de gereğini yaptık. '' şeklinde konuştu.

İSTİFA CEVABI

İstifa protestolarını değerlendiren Yanal, ''Seyirci, futbolun içinde. Çok da konuşmamak lazım. Sonuçta futbolcularımızla ve takımla aramızdaki iletişim önemli olan. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz'' dedi

YORUMLAR 20
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Suçlu sadece ersun yanal mi? Ruhsuz futbolcular gitsin
    Cevapla
  • İbrahim 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma da bu "aklının burada olmama hali" devam ettikçe böyle bir skor bu takım için halen çok uzak ihtimal değil. İşinin hakkının veremiyorsan yapılacak iş belli..
    Cevapla
  • Tüysüz Yetim 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam Düşmanı Olarak Biliniyorsun Nereye Gidersen İşin Rast Gitmesin....
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi sahasında yenilgi alan ilk takım Trabzon mu. yorum yapan diğer takım taraftarları hepinizin tutuğu takım bunu yaşamıştır. kendi takımınız bunu yaşasaydı bu kadar söylenmezdiniz. ülkemde futbol böyle oynanıp yaşanıyor.
    Cevapla
  • işci 6 yıl önce Şikayet Et
    3--0 dan 3-4 yenilmekten bahsediyoz hamsi bey :)
    Cevapla
  • Orhun 6 yıl önce Şikayet Et
    ersun efendi bu ilk değil daha öncede fenerbahçeye 3-0 dan 4-3 kaybetmiştin. anladın sen onu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle