Trabzonspor'da Yanal kararı! Başkan açıkladı...

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, son günlerde eleştirilen Ersun Yanal'ın arkasında olduklarını söyledi.

Trabzonspor'da Yanal kararı! Başkan açıkladı...
Trabzonspor'da Yanal kararı! Başkan açıkladı...
GİRİŞ 21.09.2017 09:42 GÜNCELLEME 21.09.2017 10:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Medipol Başakşehir ile oynanan maçın ardından başta yerel medya olmak üzere birçok kesim tarafından sert bir şekilde eleştirilen teknik direktör Ersun Yanal'a yönetim kurulu sahip çıktı.

Bazı sitelerde ve özellikle de sosyal medyada Ersun Yanal ile yolların ayrılacağı ve yerine başka bir teknik direktör getirileceği yönündeki iddiaların artması üzerine Başkan Muharrem Usta, açıklama yaptı.

Başkan Usta, göreve gelirken ilk vurguladıkları şeylerin başında istikrar geldiğini belirterek, "Bu düşüncemizden hiçbir zaman geri adım atmadık, atmayacağız da. Bizim teknik direktör değiştirmek gibi gündemimiz hiç olmadı ve olmayacak. Çünkü biz gelirken 'istikrar' dedik ve şu anda bu sözümüzün arkasındayız. Bugüne kadar en ufak puan kaybı veya başarısızlıkta hemen teknik adam değişikliğine gidildiği için her şey sil baştan yapılmak zorunda kaldı. Biz bunu yapmayacağız" dedi.

TAŞLAR YERİNE OTURDU

Usta, ligin henüz yeni başladığını ve şu an için herhangi bir kopmanın olmadığını da belirterek, "Bakıldığında bizim ilk 10 hafta itibariyle çok kritik maçlarımız var ve koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Sezona başlarken her maçı ayrı olarak düşünme kararı almıştık. Başakşehir karşılaşmasını belki kazanabilirdik ama bunu telafi edeceğiz. Kadromuzda taşların yerine oturduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • hilmi TRABZONLU 6 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca büyük maçlarda korkak oynuyo
    Cevapla
  • vatan61 6 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca bu değil, olmamalı takımı sabote ediyor diye düşünmeye başlatım başakşehir , fb , göztepe maclarını izleyiyince...........
    Cevapla