Trabzonspor'da 'Ömür'lük imza!

Trabzonspor'da yıldızı parlayan Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordo Mavili ekip en kısa zamanda 5 yıllık yeni bir sözleşme önerecek.

Trabzonspor'da 'Ömür'lük imza!
Trabzonspor'da 'Ömür'lük imza!
GİRİŞ 13.09.2017 12:44 GÜNCELLEME 13.09.2017 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Abdülkadir’in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Elbette ki genç yıldız adayının ayrılmak, yönetimin de onu gözden çıkarmak gibi bir niyeti yok.

Ancak taraflar işi resmiyete döküp kafalarda soru işareti bırakmamakta da kararlı. Bunun için Abdülkadir ile en kısa zamanda 5 yıllık yeni bir sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Bu mukavele uyarında şu ana kadar sadece maaş ve bazı karşılaşmalarda maç başı ücret alan başarılı oyuncunun ücretinde de iyileştirme yapılacak. Yönetim, aynı formülü daha önce bir başka altyapı oyuncusu Yusuf Yazıcı’da da kullanmış ve futbolcusunun da motivasyonunu yükseltmişti.

YORUMLAR 5
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    bence avrupaya gitme sarti koysunlar farkli olur hersey parasal anlamda trabzon satsin 20 milyona adam gitsin avrupaya
    Cevapla
  • erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    fb.liyim ama bu yıldızın Trabzon da kalmasını ve bütün Anadolu kulüplerine ornek olmasını isterim.alt yapının ne kadar önemli olduğunu herkesin bilmesi lazim
    Cevapla
  • Ts61 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel düşünüyorsun kardeşim eyvallah artık şu FB TS düşmanlığı bitsin bir hata varsa bu yöneticilerin taraftarın bir suçu yok trabzon lu olarak söylüyorum seni seviyorum Fenerbahçe
    Cevapla
  • Ünyeliler TS 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır
    Cevapla
  • faruk yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    umarim kardeslik kazsnir
    Cevapla