'Yedek kulübesinde onunla yan yana bile oturtmam!'

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Yedek kulübesinde onunla yan yana bile oturtmam!'
'Yedek kulübesinde onunla yan yana bile oturtmam!'
GİRİŞ 11.09.2017 12:55 GÜNCELLEME 11.09.2017 14:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İşte Demirkol'un çok konuşulacak sözleri...

'Valbuena çok iyi mücadele ediyormuş' bırakın Allah aşkına 2 duran toptan gol attırmış, 1 penaltı golü atmış. Aykut Kocaman'ın yerinde olsam ilk keseceğim adam Valbuena olur. Sürekli top kaybı yapıyor.

VOLKAN DEMİREL DURUYOR

Adam kafayı vuruyor, Volkan duruyor. Yedek kalecide de var. Demek ki kaleci departmanında sorun var. Aykut Kocaman 'Kalemize ilk gelen top gol oluyor' diyor. Eee, yani? 1 tane olsa tamam ama 5 tane oluyor. Demek ki kaleci departmanında sorun var.

ÖVMEMİZ GEREKEN PERFORMANS BU

Bir mücadeleden bahsediyorsak, Gomis'in mücadelesini kutsamamız lazım. Gol atıyor, arkadaşlarını oyuna çekiyor, fazlasını yapıyor. Bunu öveceksek, övelim. Övmemiz gereken performans bu.

AĞZIYLA KUŞ TUTSA OLMAZ

Galatasaray'da artık Selçuk İnan ağzıyla kuş tutsa taraftar Selçuk'u istemiyor. Artık yolların ayrılması gerekiyor.

Tolga Ciğerci sol açık oynadığında da vasat. Ne zaman yıldız oldu? Galatasaray orta sahada sıkı pres yaptığı zaman. Tolga formayı istiyor, savaşıyor, alnından öpülecek adam ama büyük takım topçuluğu bu değil. İstemek yetmez. Çalışmak yetmez, herkes çalışıyor, bir de yetenek diye bir şey var.

GÖKDENİZ'E DE BENZİYOR

Abdülkadir yurt dışı medyasının bile dikkatini çekmişr bir futbolcu. Gökdeniz'e benziyor, Gökdeniz'den biz çok az şey aldık, böyle olsun istemiyorum. Psikolojik durum da çok önemli. Maça girerken onunla konuşan oyuncu Volkan Şen. Volkan Şen ile Abdülkadir'i yan yana kulübede bile oturtmam, aralarına duvar örerim. Onun, Kucka ile daha fazla zaman geçirmesi lazım. Bunlar çok önemli.

YORUMLAR 21
  • Guney 6 yıl önce Şikayet Et
    ben seni eskiden futboldan anlıyor sanıyordum hadi onu geçtim-ama sen işi kişilik analizine getirmişsin.
    Cevapla
  • bozkır 6 yıl önce Şikayet Et
    lan buda kendini bişey zannediyor
    Cevapla
  • bahadir 6 yıl önce Şikayet Et
    sana yuh diyeceğimde malum gündemde kalmak için alışılmışın aksine bişeyler söylemen gerektiği aklıma geliyor. valbuena mevkiisinin Türkiyede en iyi oyuncusudur not: galatasaraylıyım
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    demirkol senin yaptigin aykiri soylemlerle gundemde kalma olayindan baska birsey degil ahmet cakar idolun sanirim ama cok zor)
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen is yapiyorsun kardeşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle