Burak Yılmaz'dan Volkan Şen garantisi

Trabzonspor, bonservisi elinde olan Volkan Şen ile iki yıllık anlaştı. Takımın golcüsü Burak Yılmaz, Başkan Usta ile görüşüp, tecrübeli kanat oyuncusu için garanti verdi.

Burak Yılmaz'dan Volkan Şen garantisi
Burak Yılmaz'dan Volkan Şen garantisi
GİRİŞ 09.09.2017 11:08 GÜNCELLEME 09.09.2017 11:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra takım bulamayan Volkan Şen ile dün sürpriz bir şekilde yıllık 850 bin Euro karşılığında iki yıllığına anlaşmaya vardı. 2013-14 sezonunun devre arasında taraftarlar ile yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılan Volkan için takımın golcüsü Burak Yılmaz kefil oldu. Başkan Muharrem Usta ile görüşen Burak'ın, "Volkan'ı tanıyorum. Tabii ki tercih sizin ama ben arkadaşıma kefilim. Takıma büyük katkı sağlayacak" dediği belirtildi.
 
'YARIM KALAN İŞİMİ BİTİRECEĞİM'


Volkan'ın İstanbul'da yapılan görüşmede ise Başkan Usta'ya, "Boş sözleşmeye imza atmaya hazırım. Trabzonspor'da yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum. Pişman olmayacaksınız" dediği ve bu şartlar altında anlaşma sağlandığı belirtildi.
 
AĞLAYARAK GİTMİŞTİ

Trabzonspor'un 2011'de Bursaspor'dan 3.7 milyon Euro'ya aldığı Volkan Şen, 26 Ağustos 2013 yılında oynanan Çaykur Rize maçında tarafatrların tepki göstermesi sonucu ağlayarak sahayı terk etmiş ve dever arasında Bursa'ya gitmişti. Volkan'ın geri dönüşüyle ilgili olarak taraftar grupları, oyuncuya sahip çıkılması gerektiği noktasında destek mesajları paylaştı.
 
ARTIK KASLI

Geçen yıl kiloları nedeniyle eleştirilen Volkan, geçtiğimiz günlerde kaslı vücudunu sosyal medyadan paylaşmıştı. (Sabah)
 

YORUMLAR 5
  • sivaslım 6 yıl önce Şikayet Et
    burak hic sevmem ama harbiden iyi golcu birde kendini atmasan
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sana garantiyi kim verdi burak ofsayt avcisi
    Cevapla
  • Trabzon 1461 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • mistik 6 yıl önce Şikayet Et
    o kendine baksin kac haftalik futbolcu baskasina garanti veriyor
    Cevapla
  • Ziver doğubey 6 yıl önce Şikayet Et
    Volkan bu takımda banko oynar..kalitesi ve hırsı ortada..takıma çok ciddi katkı sağlayacak ve herkesi utandıracaktır..
    Cevapla