Olcay o golü anlattı! 'Volkan'ın suçu yok...'

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımının 2. golünü atan Olcay Şahan, karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olcay o golü anlattı! 'Volkan'ın suçu yok...'
Olcay o golü anlattı! 'Volkan'ın suçu yok...'
GİRİŞ 22.08.2017 09:30 GÜNCELLEME 22.08.2017 10:12
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sezonun ilk büyük maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un 10 numarası Olcay Şahan, galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. İşte Şahan'ın sözleri:

Kadıköy'deki dev karşılaşmayı ve takımının bu sezonki performansını değerlendiren milli futbolcunun açıklamaları şöyle: "Fenerbahçe karşısında takım halinde iyi mücadele ettik. Son 10-15 dakika dışında rakibin ofansına hiç pozisyon vermedik. İkinci golü yemedik sayılırız çünkü kendi hatamızdan bir penaltı pozisyonu oldu. O yüzden de 1 puan aldığımız için üzgünüz. 3 puan almayı çok istedik ama maalesef olmadı."

"VOLKAN ABİYİ SUÇLAMAYA GEREK YOK, ÇOK İYİ VURDUM"

"Attığım golde Volkan abiyi kadar suçlamaya gerek olmadığını düşünüyorum çünkü gerçekten iyi vurdum. Top havaya doğru yükseliyordu. O golü sadece kaleci hatasına bağlamak yanlış olur."

"Burak Yılmaz abi sakatlanıp çıkmasaydı Fenerbahçe maçını ilk yarıda bile koparabilirdik. Şimdi Göztepe maçımız var, onu kazanıp ileriye bakmamız gerekiyor. Trabzonspor'u yakından takip eden herkes geçen sezonkinden çok farklı bir takım olduğunu görüyor. Bu sene daha coşkulu oynayan bir takımımız var. 1-2 takviye daha yapıldıktan sonra herkes daha iyi bir Trabzonspor izleyecek."

"BU LİGDE BİZİ ZORLAYAN KİMSE OLMAZ"

"Bu ligde bizi zorlayan kimse olmaz. Biz kendimizi zorlarız. Performansımızın yüzde 100'ünü ortaya koyarak her maçı kazanırız ama son Fenerbahçe maçında olduğu gibi hata yapınca ya da tempomuz düşünce rakiplerin şansı artıyor."

YORUMLAR 14
  • İbram036 6 yıl önce Şikayet Et
    O golü yiyorsan futbolu birakma zamnin geldiğini anlycaksin
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Iki gun once tudor istifa ozbek defol diyenlerin bugün kral tudor en buyuk baskan ozbek baskan deyenlerle dolu oln yerin adıdır gs.
    Cevapla
  • 12 bingol 6 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakma ben galatasarayliyim son yarim saat fenere karsi ne yaptiniz Allah askina. Bol keseden sallamissin. Son yarim saat ts yoktu sahada
    Cevapla
  • gs li gurbetçi 6 yıl önce Şikayet Et
    olcan iyi niyetli volkan ı moral vermek istemiş insan olmak böyle birşey ama çoğu anlamaz
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    konyasporu hakemle zor yendiniz siz ancak 5.olursunuz
    Cevapla
  • artukbey 6 yıl önce Şikayet Et
    Olcay iyi niyetli bir milli sporcu. Volkan'ın ıslıklanması etkilemiş olacak ki bir nevi destek vermiş bunu anlamak hiç zor değil. öte yandan Trabzonspor ve Galatasaray bu sene ilk saha gücü ile tat verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle