Ersun Yanal'dan penaltı yorumu!

Ersun Yanal, Fenerbahçe ile 2-2 berabere biten maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

GİRİŞ 21.08.2017 00:04 GÜNCELLEME 21.08.2017 09:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de 2-2 sona eren Fenerbahçe karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal yaptığı açıklamada Burak Yılmaz'ın çıkmasının hamle şanslarını azalttığını söylerken takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

İşte Ersun Yanal'ın maç sonundaki sözleri...

''Rakibin aldığı pozisyonlara karşılık verdik. İstediğimiz oyunu sergilemek adına eksik kaldığımızı düşünüyorum. Burak'ın ilk maçtan bu yana ağrıları vardı. Umarım birkaç hafta içerisinde daha iyi duruma gelir. Burak'ın çıkmasından sonra hamle şansımız da azaldı. Penaltı pozisyonunda eline gelen topu tartışacak değiliz. Bence penaltı... Bence biz bugün takım olmak yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Eksiklerimiz var. Dört elle çalışıyoruz.''

 

YORUMLAR 7
  • crm 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu ersun senin bu rodellega takıntın nedir? burak çıkınca neden bu topçuyu almayıp dam doyu oyuna alıyorsun anlamış değiliz...
    Cevapla
  • Mahmud han 6 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman senin gibi açık sözlü olabilecekmi.2 sene önce denayarın eli neydi.o penaltı değilse kuckanın eli de penaltı değil.kurallar evrenseldir.takıma göre değişmez.
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Maçta iki takımın yaptığı toplam faul sayısı 45, sadece trabzon 30 faul yapmış. Ne futbolundan bahsediyor bu adam. Amerikan futbolumu?
    Cevapla
  • abdurrahman bal 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem kolladı deseniz daha iyi olur kartlarını kullansa farklı olurdu
    Cevapla
  • trabzon 6 yıl önce Şikayet Et
    daha yeni ilerliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle