Trabzonspor'dan 3. imza! Dudak uçuklatan maliyet

Trabzonspor, Juraj Kucka'yı 5 milyon euro karşılığı kadrosuna kattığını, oyuncuya 3 yıl için 6.75 milyon euro ödeneceğini açıkladı.

Trabzonspor'dan 3. imza! Dudak uçuklatan maliyet
Trabzonspor'dan 3. imza! Dudak uçuklatan maliyet
GİRİŞ 07.07.2017 19:47 GÜNCELLEME 07.07.2017 20:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Milan'dan Juraj Kucka'nın transferini borsaya bildirdi.

Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi'yi kadrosuna katan Bordo-mavili kulüp, Milan'dan Kucka'yı da renklerine bağladı.

Borsaya yapılan bildirimde, oyuncu için Milan'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. 3 yıllık sözleşme imzalanan Slovak oyuncuya toplam 6,75 milyon euro garanti ücret verilecek.

Kucka yeni takımında 33 numaralı formayı giyecek.

Kucka'nın imza töreni

Trabzonspor Milan'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Kucka'ya imza töreni düzenledi. İmza törenine Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'da katıldı. İmza töreninde söz alan Muharrem Usta şu ifadeleri kullandı;

"SAVAŞABİLEN BİR OYUNCU ALDIK"

"Bu iş bir anda olmuyor. İyi bir takım oluşturmak tabi ki zaman alıyor. İyilere sahip çıkarak devam etmek, her yeni katılacak olanın takımın ihtiyacı olan en doğru isimlerden oluşması gerekiyor. Bu sezon için de özellikle orta sahada geçen sezon görmüş olduğumuz eksiklikleri gidermek adına ihtiyacımızın önemli bir kısımını karşılayacak olan, iyi bir futbolcu aldık. Trabzonspor için her şeyini ortaya koyabilecek olan, savaşabilen takıma gerçekten katkı sağlayabilecek olan Kucka'yı transfer ettik."

"DURİCA ÇOK YARDIMCI OLDU" 

"Kucka ile bu noktaya gelmemiz kolay olmadı. Kamuoyu belki bilmez ama Kucka'yı kendi ülkesinde ziyaret ettim. Orada da konuştum. Trabzonspor'un nasıl bir takım olduğunu kendisiyle konuştum. Ayrıca Durica bu transferin gerçekleşmesi için büyük katkı verdi. Ona da çok teşekkür ediyoruz."

"UZUN BİR MARATON SONUNDA" 

"Bugüne gelişimiz kolay olmadı. Bizim açımızdan bitmiş olan transferin son detayları bile sabah 08:30'da başladı ve uzayarak dün akşam saat 22:40'ta tamamlandı. Uzun bir maraton gerçekleşti. Kucka artık aramızda. Bugün bizimle birlikte hem tesisleri gezecek, hem de biraz sonra stadımızda birlikte göreceğiz. Arkasından hemen kampa katılacak."

"MİLAN'LA HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ" 

"Bir diğer söyleyeceğim şey şu: Milan ile bir anlaşma yaptık. 2 yıl içinde Milan'la burada maç yapacağız. Böyle bir anlaşmamız olmadı. Burada güzel bir maçla Milan'la birlikte olmayı hepimiz bekliyoruz."

Trabzonspor'un yeni transferi Kucka'dan ilk sözler

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM"

"Öncelikle teşekkür ediyorum. Çok memnun oldum buraya geldiğim için. İnanıyorum ki, bu kulübe yardımcı olacağım ve el birliğiyle başarılı olacağız. Her maçta her zaman yaptığım gibi bütün gücümle Trabzonspor'a yardımcı olacağım. Bu kolay olmayacak, biliyorum. Ancak iyi bir takımımız var ve inanıyorum ki ben bu takımı iyi bir ilacı olacağım. Tabi ki taraftarlarımız da harika. Onlar da beni destekleyeceklerdir, buna eminim. Trabzon'a geldiğimde gördüğüm taraftarların coşkulu karşılaşması gerçekten inanılmazdı, çok mutlu oldum ve hayatımda böyle bir şey yaşamadım."

"TRABZON'DA 2 ARKADAŞIM VAR" 

"Benim için daha kolay olacak. Çünkü burada iki arkadaşım var. Biliyorsunuz Türkçe bilmiyorum ve yeni bir takım. Onlar yardımcı olacaklardır ve daha koaly bir başlangıç yapabilirim."

"KOLUMDAKİ DÖVMENİN ANLAMI.." 

"Kolumdaki dövmede 19 yazıyor. Ben genç olduğumda ve takıma katıldığımda bana bir numara verildi. 19 numaraydı ve kaldı üzerimde. O yüzden kolumdaki dövmede 19 yazıyor. Milan'daki forma numaramdı."

"GERÇEKTEN FANATİK TARAFTARLAR VAR"

Kucka, Trabzonspor taraftarlarının sosyal medyada kendisine olan ilgisiyle ilgili gelen soruya,"Burada gerçekten fanatik taraftarlar var. Çok iyi bir his uyandırdı bende." yanıtını verdi.

YORUMLAR 23
  • Oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamın yaşı daha otuz. İstanbul takımları gibi 33 üstü adam alıp paraları saçarken sesiniz çıkmıyor. Gayet başarılı ve makul bir transfer. Sonuçta geçen sezon milan gibi bir takimla 30 un üzerinde maç oynamış bir topçu aliyosun
    Cevapla
  • kadir erzurum 6 yıl önce Şikayet Et
    yaşına göre gayet ücreti çok uygun . diğer kulüpler gibi 31 yaş üzerindekilere yıllık 3 4 milyon euro vermiyorlar helal olsun
    Cevapla
  • eeeee 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar para o kadar basarı
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi oyuncu değilmi
    Cevapla
  • 0561-Fanatik Tuz 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzon sporlulara selam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle