İşte o görüntüler! Bursa maçının devre arasında...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Bursaspor maçının devre arasında soyunma odasında futbolculara seslendiği görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

GİRİŞ 09.06.2017 15:44 GÜNCELLEME 09.06.2017 19:44
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında oynanan maçlarda Bursaspor ile Çaykur Rizespor arasında küme düşmemek için amansız bir mücadele vardı.

Son haftada Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında konuk olurken, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etmişti. Oynanan mücadelelerde Çaykur Rizespor, Alanyaspor'u 1-0 yenerken, Bursaspor 1-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 2-1 yendi ve Bursaspor ligde kalan takım olmuştu.

Ligden düşen üçüncü takım olan Çaykur Rizespor tarafından Trabzonspor'un Bursaspor'a karşı yeterli mücadele vermediği söylemleri hakimdi.

Bugün Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın devre arasında oyuncularına seslendiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ersun Yanal'ın ilk yarıda oynanan oyundan memnun olmadığı ve oyuncularını azarladığı görüldü.

Videoda Ersun Yanal'ın oyuncularına, "Biz Trabzonspor'uz, ayıptır. Oynamıyoruz. Hiç oynamıyoruz. İlerde olamaz mıyız? Yakalıyoruz. Atağa çıkacağız kimse gelmiyor. Arkayı boşaltmıyoruz. Coşkumuz yok. Coşkumuz yoksa ileride işimiz zor. Cezayı keserler bize ve iyi olmaz. Bu ayıp olur utanırız. Sıkılırız. Ben bu duyguları hissediyorum. Ayıp olur. Biz Trabzonspor'uz. Utanırız. Her şeyi bırak coşkulu bir şekilde karakterini ortaya koy. Yeter artık karakterini ortaya koy" diye seslendiği görülüyor.

YORUMLAR 35
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    küme düşen rizeden bile 6 tane yiyen bursaya yenilmek ne demek, şikenin tarifi ne
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir TS taraftarı olarak söylüyorum bunlar göstermelik. Diğer türlü görüntüler niye çekilip sızdırılmış.
    Cevapla
  • Alpi 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaşlar tartışmaya bile gerek yok.. hiç kimse aptal değil.. her iki takım bu haliyle 10 maç yapsınlar Trabzon içerde dışarda 10 unuda alır vesselâm
    Cevapla
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    Lan bi gidin ya, ne çok biliyorsunuz, bana ne rizeden, ba ne bursadan, rekabetin olduğu bir yerde sahada dostluk olmaz, futbolcular için bu maçın ne anlamı vardır sizce, hiçbir amaçları kalmamış bitse de gitsek derdinde herkes, eğer her olaya böyle bakacaksak sene boyunca çok az puan alan rizenin son üç maçını yenmesini nasıl anlayalım, onlar da mı şike yaptı diyelim?
    Cevapla
  • Kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik hareketler bunlar yarası olan gocunur hala kupa istiyormusunuz bahaneler bahaneler üretmeye devam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle