Muharrem Usta'dan sert tepki: Kahpe içeriden...

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Bursaspor'a yenilen Trabzonspor'da, ortaya atılan iddialara tepki sürüyor.

Muharrem Usta'dan sert tepki: Kahpe içeriden...
Muharrem Usta'dan sert tepki: Kahpe içeriden...
GİRİŞ 05.06.2017 22:04 GÜNCELLEME 05.06.2017 22:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı Muharrem Usta da Twitter hesabından, bugün bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan "Trabzonspor'u şike imasıyla suçlamak en hafif tabiriyle ar damarı çatlamışların işidir." başlıklı açıklamayı paylaştı.

Usta, ayrıca "İftira atmak bir hastalıktır ancak İrlandalı olunca durum farklı. Ne demiş Dede Korkut! 'Kahpe içeriden olunca kapı kilit tutmaz oğul." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam dini bile komşudan bahsederken ne kadar önemli olduğu dinimizde ama halen Trabzon yönetimi şike yok derken ne acıdır yalan söylemeye gerek yok ama dinimizin bahsettiği komşu değil ne olduğunu bilemeyiz ama artık Rize halkı olarak biz bunun farkında vardık yazıklar olsun
    Cevapla
  • serce 6 yıl önce Şikayet Et
    hic kimse bos konusmasin herkes kendi gobegini kendi kesmesi gerekirdi trozon herzamanki oyunu oynadı ama bursayı yenemedi çünkü bursaninda olum maçıydı ve bursa hakkiyla kazandi tebrikler bursa
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    bırskın bu işleri adamları saldırarak susturmaya çalışıyorsunuz benim gözümde trabzon bitti kocaelispora da aynısını yaptınız kendinizi anadolunun lideri sanıyorsunuz o kadar borcu napcanız bakalım batmanızı bekliyoruz yoksa böyle mi kapatacaksınız borçlarınızı
    Cevapla
  • DOĞAN 6 yıl önce Şikayet Et
    rizenin düşmesi en çok fenerlileri üzmüş , bursanın kalması da en çok bjklileri üzmüş. Ben trabzonun yerinde olsam maça PAF la çıkardım. banane rize düşmüş bursa çıkmış, kendi göbeklerini keselermiş zamanında. yeni sezonada sakatlanma riski ile girecek kadar enayi değilim.
    Cevapla
  • 2 kere 2 dört 6 yıl önce Şikayet Et
    trabzon bursaya süper oynasa , bu sefer birileri çıkıp ; arkadaş 5 maçtır galibiyetin yok uefa için düşmüş adanayı yenememişsin kalkıp bursaya süper oynuyorsun. hayırdır rizeden ne kadar aldınız ? vb...diyecekti. bu yüzden sallayın geçin, rize kendi maçlarını kazansaydı, hikmeti gönderseydi, iyi transfer yapsaydı düşmezdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle