O isimden Tudor'a sert sözler! 'Kavgacı, geçimsiz'

Galatasaray'da Igor Tudor'a yönelik G.Saray yönetiminden de çatlak sesler yükselmeye başladı.

O isimden Tudor'a sert sözler! 'Kavgacı, geçimsiz'
O isimden Tudor'a sert sözler! 'Kavgacı, geçimsiz'
GİRİŞ 11.05.2017 10:50 GÜNCELLEME 11.05.2017 10:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başkan Dursun Özbek'in, kalan maçları düşünerek mecburi destek verdiği teknik direktör Igor Tudor'a yönelik G.Saray yönetiminden de çatlak sesler yükselmeye başladı.

Gazete Habertürk'ten Volkan Köse'nin haberine göre; Her ne kadar başkan kötü gidişin faturasını oyunculara kesse de takımda yaşanan sıkıntıların başlıca kaynağı olarak Hırvat hocayı gören yöneticiler de yok değil.

Bunlardan birinin de Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin olduğu ortaya çıktı. Başkan Dursun Özbek'in yakın dostu olan ve yönetimde de en güvendiği isimlerin başında gelen Nasuhi Sezgin, Kasımpaşa maçının devre arasında yakın dostlarıyla yaptığı sohbet sırasında Tudor'la ilgili çok çarpıcı sözler sarf etti.

Sıcağı sıcağına "Bruma sakat mı, neden oyundan alındı?" sorularıyla karşılaşan Sezgin, "Sakat falan değil, hoca kendi çıkarmış" yanıtını verdikten sonra Tudor'a veryansın etti.

'NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK...'

Sarı-Kırmızılı yöneticinin, "Adam herkesle kavga edip. Tartışıyor, küsüyor. Çok geçimsiz. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Oyunculardan sürekli şikayet alıyoruz" dediği bildirildi.

Nasuhi Sezgin, "O zaman neden takımın başına getirdiniz?" sorusuna da "Taraftar istedi, aldık. Karabük'te çok başarılıydı. Ancak bu kadar geçimsiz olacağını da tahmin etmiyorduk" itirafını yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    kamyoncu baskan ve sen beceriksiz tudor.defolun birakin artik gs yi
    Cevapla
  • hakan Y. 6 yıl önce Şikayet Et
    karabük'te başarılı mıydı???
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    LAF!!! siz benim dediğimi yapın önce. Senelik garanti ücretleri maksimum 700 bin € ya çekip maç başı ücretleri 50 bin 70 bin € civarına çıkarın bakın o zaman kimse kavga ediyor mu kimse hocadan şikayet ediyor mu bakalım hoca oyuncu motive etmeye uğraşıyomu. Oynarsan alırsın paranı de bakalım hangi oyuncu sesini çıkartabiliyor. Ha bu şartlarda oynamazmı bizim topçular? Oynayanını bulun kardeşim. Sanki topçu kıtlığına kıran girmiş..
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Burada basarisiz olan yöneticiler teknik direktör degil. Her ise burunlarini sokuyorlar. Teknik direktör oyuncularla tabiki kavga edecek ve gerekirse gecimsiz olacak. Bu takimdaki disiplin icin gerekli. Adami rahat birakin ve sadece destekleyin. Bir veya iki yik sonra bakin nasil bir takim ortaya cikiyor. Galatasarayi su anda oyuncular yönetiyor.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan hemen kabahati taraftara atın, bu taraftar sizi 3 yıldır istemiyor onu neden dinlemiyosunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle