Serdar Taşçı Süper Lig'e geliyor! 3 yıllık imza

Trabzonspor'un, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı ile ön protokol imzaladığı öğrenildi.

Serdar Taşçı Süper Lig'e geliyor! 3 yıllık imza
Serdar Taşçı Süper Lig'e geliyor! 3 yıllık imza
GİRİŞ 05.05.2017 11:29 GÜNCELLEME 05.05.2017 13:45

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu da oyuncu hakkında yaptığı açıklamada, "İzledik ve gözlemledik. Menajeriyle de konuştuk. Teknik ekibin raporu doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.
 
Trabzonspor gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Arjantin ve Brezilya’da listede yer alan isimleri yakın markaja alan bordo-mavililerin Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen Serdar Taşçı ile ön protokol imzaladığı öğrenildi.
 
Serdar Taşçı'nın babası Nihat Taşçı ile İstanbul'da bir görüşme yaptığı belirtilen başkan Muharrem Usta'nın bu transferi bitirdiği kaydedildi. Alman Milli Takımı'nın da bir dönem formasını giyen 30 yaşındaki stoper ile bir yılı opsiyonlu 3 yıllık ön protokol imzalandığı belirtildi. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, çıkan transfer haberlerinin ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Önceliklerinin ligin kalan 5 haftasında 15 puan toplayıp Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirten Çubukçu, bunun yanında gelecek sezonun çalışmalarına yavaş yavaş başladıklarını söyledi.