Trabzon basınının acıması yok! Hedefte Yanal...

Trabzon'da yerel basın, Bordo-Mavili ekibin Gençlerbirliği karşısındaki performansını değerlendirdi.

Trabzon basınının acıması yok! Hedefte Yanal...
Trabzon basınının acıması yok! Hedefte Yanal...
GİRİŞ 30.04.2017 12:46 GÜNCELLEME 30.04.2017 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Trabzonspor’un sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin Avrupa yolunda kritik virajı alamadığını dikkat çekti.

Ekspres Gazetesi, "Eski hastalık", "Trabzonspor Avrupa yolunda çok kritik virajı alamadı" ifadelerine kullandı. Günebakış Gazetesi, "Şehidim için sessizlik!", "Trabzonspor, Kaymakam Safitürk’ün vasiyetini yerine getirdiği maçta Gençlerbirliği ile berabere kaldı" yorumunu yaptı.

İlkhaber Gazetesi, "Fırtına tekledi!", "Trabzonspor Gençlerbirliği karşısında çok önemli 2 puan kaybetti, maç fazlasıyla Galatasaray’ı geçme fırsatını tepti" başlıklarıyla haberi okuyucularına aktardı. Karadeniz Gazetesi, "Kendi düşen ağlamaz", "Böyle bir kritik maçta böyle sonuç alınmaz" ifadelerine yer verdi.

Sonnokta Gazetesi, "Yanal’ın hediyesi", "Gençlerbirliği’ni mağlup edemeyen Trabzonspor, ilk 4 yolunda yara aldı” yorumunda bulundu. Taka Gazetesi, “Hopf oturup Hofp kalktık!", "Karadeniz Fırtınası Avrupa yolunda Gençlerbirliği’nin İsveçli kalecisini geçemedi" başlıklarını kullandı.

YORUMLAR 2
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ersun ne mi yapsın? Takımla oynamasın yeter. Castilloyu kesip olcay'ı sola çekiyor. Olcay solda oyanayamıyor. O sola geçtiği için sağ taraf da aksıyor. Hem sağ kanat hem sol kanat duruyor. Ayrıca olcay ile yusuf da saha içinde birbirinden uzaklaşmış oluyor. Bu hareketin her tarafı eksi. Ya Yusuftan ya da ndoyedan vaz geçecek. Eski sisteme dönecek.
    Cevapla
  • hakan kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların kafa durmuş yine. Ersun yanal ne yapsın çok beğendiğiniz olcay şahan ın beceriksizliği yüzünden takım gol kaçırma rekoru kırdı.
    Cevapla