Trabzon'da ortalık karıştı! Başkanı hedef aldı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın arasında, sezon başında yapılan transferlerle ilgili kriz çıktı.

Trabzon'da ortalık karıştı! Başkanı hedef aldı
Trabzon'da ortalık karıştı! Başkanı hedef aldı
GİRİŞ 27.04.2017 11:52 GÜNCELLEME 27.04.2017 12:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın bir internet sitesinde yer alan röportajda anlattıklarının ego yüklü ve gerçek dışı olduğunu belirtti.

Aydın, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Muharrem Usta'nın Trabzonhaber'deki ego yüklü röportajında anlattıklarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur. Çok yazık. Canım Trabzonspor'umuza zarar vermemek için şu an buna ek olarak söyleyeceğim başka bir şey yok. Ancak zamanı ve yeri geldiğinde her süreci, kararı ve transferi en etkili mecralarda detaylarıyla paylaşacağımdan emin olabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Muharrem Usta, söz konusu röportajında özellikle transferle ilgi Castillo, Durica, Bero ve Onazi’yi takıma kendisinin kazandırdığını, o süreçte transfer komitesinin başında yer alan Nevzat Aydın ve ekibinin niyetlerinden şüphe etmediğini ancak tecrübesiz olduklarını ileri sürerek, Ibanez, Suk ve Ramil’in transferini gerçekleştirdiklerine dikkat çekmişti.

YORUMLAR 10
  • çebnioğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu tartismayi da takimi daha iyi yerlere nasil çıkartırız diye kafa yorun
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    iste yine ayni senaryo ne zaman takim iyi olduysa hep bu ic cekismelerden dolayi sonra dibe vuruyo baskanin bunlari soylemesi gercek bile olsa cok yanlis zamanlama haliyle nevzatta cevap vermis sonunda yine kaybeden trabzonspor olacak zaten trabzonsporun en buyuk dusmani yine trabzonlular cok yazik iyi umitlenmistik
    Cevapla
  • tu_TS_ak 6 yıl önce Şikayet Et
    suk, ibanez ve ramil icin baska ne deseydi
    Cevapla
  • TSerdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyütülecek bir şey yok, en azından Trabzon'u karıştıracak bir durum değil, algı yapmayalım.
    Cevapla
  • Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmadı size ayıp trabzon spora zarar verdiğinizi farkindamisiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle