Muharrem Usta: 'FIFA'ya gideceğiz...'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 2010-2011 sezonuyla ilgili sonuna kadar haklarını savunacaklarını söyledi.

Muharrem Usta: 'FIFA'ya gideceğiz...'
Muharrem Usta: 'FIFA'ya gideceğiz...'
GİRİŞ 19.04.2017 17:14 GÜNCELLEME 19.04.2017 17:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde bordo-mavili takımın ürünlerini satan TS Club'ın açılışına katılan Başkan Usta, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Futbolda 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davası kapsamında haklarının verilmediği gerekçesiyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptıkları başvurunun reddedilmesiyle yeni yol haritalarını açıklayan Usta, şunları kaydetti:

"Şu anda yabancı hukukçularımız ve buradaki arkadaşlarımızla bir değerlendirme içerisindeyiz. FIFA'ya başvuru tabii ki yapacağız ama önce İsviçre Federal Mahkemesine mi, yoksa FIFA'ya mı başvuru yapacağız, onu tartışıyoruz. Yakında belli olacak. Her zaman dediğim gibi bu bir süreç. Bu süreçte Trabzonspor sonuna kadar elbette devam edecek. Bazen insanların kafasının karışık olduğunu görüyorum. Kimse merak etmesin, Trabzonspor ne gerekiyorsa bu yolculukta sonuna kadar en ciddi şekilde gerekeni yapacak. Artık bu polemiğin ortadan kalkmasını istiyorum. Çok net şekilde söylüyorum ki Trabzonspor FIFA'ya gidecek. Trabzonspor, son noktaya kadar hakkını savunacak. Burası Trabzonspor, burada işler aksamadan yapılır, herkes rahat olsun."

"Trabzonspor'un geleceği yer çok iyi olacak"

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında önemli bir çıkış yakaladığını belirten Usta, bordo-mavilileri iyi bir gelecek beklediğini dile getirdi.

Bir süreçten geçtiklerini ve bunun başında biraz sıkıntı yaşadıklarını anlatan bordo-mavili kulübün başkanı, "İkinci yarıda bambaşka bir takım olduk. Geleceğe doğru emin adımlarla gidiyoruz. Doğru işler yaptıkça doğru sonuçlar da gelecek. Sadece sportif alanda değil ekonomik alanda da yapılanma içerisindeyiz. Hep beraber göreceğiz ki Trabzonspor'un geleceği çok iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Camiaya yeni bir mağaza daha kazandırdıkları için de mutlu olduklarını aktaran Usta, "Trabzospor'da mağazacılık önemli. Taraftara ulaşmanın en kolay yollarından birisi. Geldiğimiz günden bu yana aslında TS Club'larda yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Taraftarımıza her yerde yakın olmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti

YORUMLAR 3
  • HARUN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bırak nasayı uzaya gidin uzaya.. sizi ancak uzay paklar
    Cevapla
  • selo 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trabzonspor aynı Kılıçdaroğlu gibi yenildikçe, itiraz, başvuru,,,Oyalamayın kardeşim taraftarları, önünüze bakın...
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    nasa gidin nasa ya en son çare :)
    Cevapla