Trabzonspor'dan yeni şike hamlesi

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, FIFA'ya başvuracaklarını açıkladı.

Trabzonspor'dan yeni şike hamlesi
Trabzonspor'dan yeni şike hamlesi
GİRİŞ 27.03.2017 19:26 GÜNCELLEME 28.03.2017 11:04
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS), Trabzonspor Kulübü'nün sarı-lacivertli kulüp aleyhine yaptığı başvuruyu reddettiğini duyurdu.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"UEFA'ya yaptığı itirazdan olumlu sonuç alamayan ve CAS'a başvuran Trabzonspor Kulübü'nün itirazı reddedildi. Trabzonspor, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu'na, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu hakkında şikayet başvurusunda bulunmuştu.UEFA Temyiz Kurulu'na yaptığı başvurudan da olumlu sonuç alamayan Trabzonspor, konuyu CAS'a götürmüştü. CAS ise Trabzonspor’un Fenerbahçe aleyhine yaptığı başvuruyu reddetti."

Trabzonspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüzün UEFA, TFF ve Fenerbahçe Kulübü aleyhine yapmış olduğu müracaatın reddedildiğine dair CAS kararı bugün akşam saatlerinde avukatlarımıza bildirilmiştir.
Daha önce defaten açıkladığımız üzere bu davanın konusu yetki ve uygulanacak cezalar olup; tescillenen şikenin varlığı bu dava konusu değildir. Adı geçen kulüp ve şahısların şike eylemlerinin varlığı UEFA Disiplin Komitesi, UEFA Temyiz Kurulu, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararları ile de sabittir. Kaldı ki, CAS’ın önceki kararlarında, Türkiye’de adli yargı mercilerince ne karar verilirse verilsin kendi kararlarının asla değişmeyeceğine vurgu yapılmıştır.

Kulübümüzün sürece yönelik bütün olasılıkları değerlendirerek yol haritasını belirlemiştir. CAS’a yapılan müracaatımız ile ilgili olarak yöneticilerimiz ve hukukçularımızın önceki açıklamaları ile de sabit olduğu üzere süreci bugüne kadar kararlılık ve ciddiyetle takip eden kulübümüz, bundan sonra da hukuken hakkını aramaktan ve FİFA’ya müracaattan imtina etmeyecektir!"

YORUMLAR 28
  • hakikidelikadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray fetöyle iliskileri gün yüzüne cikarken trabzonlu fetöcülerde yeni actiklari davayla suyu bulandirmaya ve dikkatleri baska yönlere cekmeye calisiyor fetöcüler El ele cehennemin dibine
    Cevapla
  • Hilmi Trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Basmış burayi Fenerliler Siz TRABZONSPORU neden bu kadar çekemiyosunuz fenerin durumu belli galatasarayın belli TRABZONSPOR da hakkı olan kupasını almak için her türlü mahkemeye başvuracaktır Aziz Yıldırım diyoki ben şike yaptıysam fenerbqhçe için yaptım diyor bundan daha büyük kanıt varmı
    Cevapla
  • Berk 6 yıl önce Şikayet Et
    40 bın kişi şampıyon olduk zannedip de sahaya iner mi? e indi o halde bu haberi de fenerliler anlamaz boşuna zorlamasınlar kendılerını.... :)
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    1-Cas açıkladığı kararda görevimi yaptım diyen TFF ye görevini yapmadın diyor. DİKKAT ÇEKİCİ MADDE ! 2- CAS TFF'nin kararlarını veren kurumlar bağımsız değildir diyor. 3-Cas TFFnin 2012 ceza yönetmeliğinde şike nin cezası - puan ve küme düşme olduğunu belirtiyor.Bu uygulansa TS kupasını alabilirdi diyor. Bugün CAS kararına sevinen fenerbahçeliler, yarın FIFA'nın kararında ağlamasınlar. Çok büyük ceza gelecek haberleri yok. ne diyor du şeytan ligler ertelenebilir ve ya ne diyor demirören ligi 22 takıma çıkarabiliriz.. şeytan ayrıntıda gizlidir
    Cevapla
  • emin 6 yıl önce Şikayet Et
    senelerdir çok büyük ceza gelecek diye diye kandırdınız kendinizi. hala uyanmadınız. fetöcülerden medet umdunuz. onlar da gitti. fifadan da sonuç çıkmazsa fethullah gülen denen deccale başvurun...
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    yanlis yere bas vurmuslar siz fetöye gidin mehmet baransu haini sizin adamdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle