İsyan çıktı, Trabzonspor'un maçı iptal!

Samsunspor'da futbolcular alacakları ödenmediği için Trabzonspor maçına çıkmama kararı aldı ve maç iptal edildi.

İsyan çıktı, Trabzonspor'un maçı iptal!
İsyan çıktı, Trabzonspor'un maçı iptal!
GİRİŞ 24.03.2017 23:26 GÜNCELLEME 24.03.2017 23:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolcuların, alacakları ödenmediği gerekçesiyle Trabzonspor ile oynayacakları hazırlık maçına çıkmama kararı aldığı, karşılaşmanın iptal edildiği bildirildi.

Lige verilen arada Trabzonspor ile Medical Park Arena'da 26 Mart Pazar günü saat 16.00'da hazırlık maçı oynamayı planlayan kırmızı-beyazlı ekip, yarın kara yoluyla Trabzon'a gitmeye hazırlanırken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Samsunsporlu futbolcular, alacaklarını bahane göstererek, deplasmana gitmeme kararı aldı. Bunun üzerine hazırlık maçı iptal edildi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların makul bir seviyede alacaklarının bulunduğunu belirterek, morallerinin bozuk olduğunu kendilerine bildirdiklerini söyledi.

Trabzonspor ile oynayacakları hazırlık maçını oyuncuların moralinin bozuk olması nedeniyle iptal ettiklerini belirten Zeren, "Takım, 3 Nisan Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Balıkesirspor maçına kadar hazırlıklarını Samsun'da devam edecek. Başkanımız Erkurt Tutu ve yönetim kurulunun futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasındaki sorunu maç gününe kadar çözeceğine inanıyorum." dedi.

YORUMLAR 2
  • İfOsmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitsin futbol insanları islamdan uzaklaştıran bit malayani iş. Şu an ki futbol kültürü iyi bi şey olsa idi insanlar birbirini öldürmez, yaralamaz, kutuplaşmazdı. Boş işler. Milletimiz futbola vereceği parayı keşke bi havuzda toplasada bilim insanlarına aktarsa ülkemiz daha gelişse inşaellah
    Cevapla
  • galoo 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar kapanıp gitsinler yok olsunlar
    Cevapla