Trabzon'da seyirci rekoru kırıldı!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı konuk eden Trabzonspor, yeni stadı Medical Park Arena'da seyirci rekorunu kırdı.

Trabzon'da seyirci rekoru kırıldı!
Trabzon'da seyirci rekoru kırıldı!
GİRİŞ 18.03.2017 20:33 GÜNCELLEME 18.03.2017 20:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni stadındaki ilk 3 maçında ortalama 22 bin taraftarın önünde mücadele eden Trabzonspor, Galatasaray karşılaşmasıyla tarihindeki en yüksek seyircili iç saha maçını oynadı.

Trabzonspor - Galatasaray maçını Medical Park Arena'da 33.801 biletli seyircinin takip etti.

Trabzonspor Kulübünün başvurusu üzerine hafta içi yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararın ardından Galatasaraylı taraftarlar da maçı tribünden seyretti. Bine yakın konuk ekip taraftarı, misafir takım tribününde bulunarak Trabzon deplasmanında takımlarına destek verdi.

Taraftardan 'Dik oyna' koreografisi 

Trabzonspor taraftarları, karşılaşma öncesi yeni statlarındaki ilk koreografisini gerçekleştirdi.

Doğu tribününde sergilenen koreografide 'Dik oyna' ifadesi yer aldı. Taraftarlar, ellerindeki bordo-mavili bayraklarla da takımlarına destek verdi. 

Maç öncesi horon ekibi, saha kenarında gösteri yaparak taraftarları eğlendirdi. Ayrıca, karşılaşma öncesi tribündeki bir çift için nikah töreni yapıldı.

Trabzonsporlu futbolcular, Trabzon Down Sendromu Derneği tarafından hazırlanan 'Biz de bu dünyada yaşıyoruz farkında mısınız?' yazılı pankartla sahaya çıktı. Down sendromlu çocuklar, seremonide Trabzonsporlu futbolcularla birlikte yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    ne 33 bini. stad 40 bin kisiydi
    Cevapla
  • zavazingo 7 yıl önce Şikayet Et
    olimpiyatta oynadığımız da iç saha maçıydı 60 bin kişiye oynadık hatta daha fazlada olabilir o gün stadı doldurmuştuk ama gazeteler bunu sakladı
    Cevapla
  • muhi 7 yıl önce Şikayet Et
    sen olimpiyati birak trabzon sehrinde 40 bin kisilik stadi acildi acilali dolduramamis trabzonspor birde rekor deniyor rekorda stadin %75 i. besiktasta gecen sene stad acti en ucuz bilet 110 liraydi ve o biletler karaborsada 400-500 liraya alici buluyordu ve stad fulldu. demek istedigim buyuk takim olmak boyle birsey 20-30 liralik bilet fiyatlarina sen o muhtesem stadi derbide bile dolduramiyorsan buyuk takim olamazsin. bilmem anlatabildimmi?
    Cevapla
  • muhi 7 yıl önce Şikayet Et
    buyuk takimiz derler takim super gider ilk ve onemli bir derbi yeni acilan sahane bir stad hala dolduramiyorsan hic bir zaman buyuk takimim iddiasinda bulunma bence trabzonspor.
    Cevapla
  • horolom 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon İstanbul gibi 15 milyonluk şehir değil. 750 binlik şehirde ancak bu kadar oluyor. Nihayetinde şampiyonluk maçı değil. Sizin hesaba göre İstanbul takımları 300.000 kişiye oynamalı ama olimpiyat stadını bile tam dolduramadılar vakti zamanında..
    Cevapla
  • ali Çakır 7 yıl önce Şikayet Et
    eski firtina geri geldi ☺☺
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle