Yanal: Mutlaka o çizgiden geçecek!

Trabzonspor-Alanyaspor maçının ardından Ersun Yanal, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Yanal: Mutlaka o çizgiden geçecek!
Yanal: Mutlaka o çizgiden geçecek!
GİRİŞ 20.02.2017 22:33 GÜNCELLEME 20.02.2017 22:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın sözleri:

"Yaklaşık yılbaşından bu yana çok doğru yoldayız. Takım olarak doğru işler yapıyoruz. Oldukça geriden koşan, 400 metrelik yarışla 200 metreden başlayan bir takım gibiyiz.

Takıma ilave ettiğimiz oyuncuların performansı bizi umutlandırıyor. Kazanma arzuları ve sahada göstermeleri etkiliydi. Sadece top çizgiden geçmedi. Oyunun haklılığı var. Mutlaka top o çizgiden geçecektir. Dirençli bir takım olduk. Artık son rauntlar oynanıyor."

"YAKALADIKLARIMIZI SONUCA GÖTÜRSEK..."

"Alanyaspor'un sıralamadaki yeri önemli. Dirençleri oldukça fazla. İlk başta yakaladıklarımızı sonuca götürseydik başka bir şey konuşuyor olurduk. Taraftarlarımız ile birlikte yeni stadımızda büyük buluşma gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor'u hak ettiği mücadeleye götürmeliyiz. Beklentilerimizi karşılayacak takımı yaratma peşindeyiz."

"SONUÇTAN DAHA FAZLASINI DA KAZANACAĞIZ"

"Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Konya deplasmanında, içeride Karabük'te, Antalya'da Akhisar'da kazanmak için oynayacağız. Sonuç önemli ama sonuçtan daha fazlasını da kazandıracağımızı düşünüyorum. Bu takıma alışacak, etkili olacak oyuncularımız var. Biz doğru yoldayız."

YORUMLAR 1
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    inşaallah..
    Cevapla