Onazi: Bana 5 milyon Euro vermelerini istiyorum

Sezon başında büyük umutlarla İtalya’nın Lazio takımından transfer edilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için Çin’den astronomik bir teklif geldi.

Onazi: Bana 5 milyon Euro vermelerini istiyorum
Onazi: Bana 5 milyon Euro vermelerini istiyorum
GİRİŞ 20.02.2017 14:04 GÜNCELLEME 20.02.2017 14:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çin kulübü Henan Jianye’nin 5 milyon Euro’luk, (23 milyon lira) resmi teklifinin bizzat kulübe iletildiği vurgulandı. Ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreç geçirmesine karşın yine de kadrosunu güçlendirmeyi düşünen Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Ogenyi Onazi’nin gitmesi takımın gücünü fazla etkilemez” raporundan sonra Çin kulübünün teklifini 6 milyon Euro’ya çıkarması halinde ‘evet’ diyebileceği belirtiliyor. Trabzonspor kurmayları ile Çin kulübü Henan Jienye yetkilileri arasında görüşmeler devam ediyor.

ONAZİ YILLIK 5 MİLYON EURO TALEP ETTİ 

Konuyla ilgili olarak Ogenyi Onazi ile de görüşme yapılırken , Bordo-Mavili kulüpten yılda 1 milyon Euro kazanan Onazi’nin, “Çin’den yapılan teklifi kabul edebilirim fakat bana da yıllık 5 milyon Euro vermelerini istiyorum” dediği belirtildi.

KAYNAK: SONNOKTA
YORUMLAR 9
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    10 vereyim sus onazi
    Cevapla
  • el cezeri 7 yıl önce Şikayet Et
    + Yemek
    Cevapla
  • Ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    Onazi sana kimse 5 milyon vermez, iki veriyorlarsa op basina koy. Ey yonetim sen de 5milyon veriyorlarsa nazlanma ver gitsin, vazgecerlerse uzulursunuz sonra
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    forma bizim değil ki amblemi ve sponsoru montajlamışlar montaj yaparken sadece ek yapacaklarına biraz da çıkarsalarmış.. neyse çin forması gibi olmuş..
    Cevapla
  • Burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Formada 2 tane takim logosu var, dikkatinizi çekti mi?
    Cevapla
  • onur 7 yıl önce Şikayet Et
    ikinci amblem brezilyali ucak kazasi yapan takimin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle