Trabzonspor, Akyazı'da 30 bin kişiye oynayacak

Trabzonspor'da yönetimin taraftara çağrısı karşılık buldu. Dün itibariyle satılan bilet sayısının kombinelerle birlikte 20 bini geçtiği belirtildi.

Trabzonspor, Akyazı'da 30 bin kişiye oynayacak
Trabzonspor, Akyazı'da 30 bin kişiye oynayacak
GİRİŞ 19.02.2017 13:10 GÜNCELLEME 19.02.2017 14:17

Evinde Alanya'yı yenerek 5'te 5 yapmayı hedefleyen Trabzonspor'da yönetimin taraftara çağrısı karşılık buldu. Dün itibariyle satılan bilet sayısının kombinelerle birlikte 20 bini geçtiği belirtildi.

Ligin ilk yarısında yaşanan hayal kırıklığının ardından, ikinci yarıda müthiş bir çıkış yakalayarak üst üste 4 maçından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, yarın evinde ağırlayacağı Alanyaspor'u da gözüne kestirdi. Gaziantepspor karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle 11 bin 500 taraftarı maça giriş yasağı almasına rağmen dolu tribünlere oynamak isteyen bordo-mavililerde yönetimin yaptığı çağrı karşılıksız kalmadı. Dün itibariyle kombinelerle birlikte 20 binin üzerinde bilet satılırken, bu rakamın maç gününe kadar 30 bini geçmesi bekleniyor.

'DURUŞUNUZU ASLA BOZMAYIN'

Trabzonspor ile 1461 Trabzon'un oyuncuları, kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşma yapan Ersun Yanal, "Her iki takım da zorlu bir süreçten geçti. 5 maç önce kafamızı kaldıracak gökyüzü bulamıyorduk. Futbolda bunlar var. Sizler iyi oyuncularsınız, duruşunuzu bozmayın. Her şeyi başarabilirsiniz" diye konuştu.

STAT: İYİ AMA YETERLİ DEĞİL

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, son dört maçta yakalanan havayı görünce mutlu olduklarını belirtti. Usta, "Ancak bu bizim için yeterli değil. Daha bir şey başarmadık, başaracak çok şeyimiz var. Özellikle gelecek yıl ile ilgili hedeflerimiz çok büyük. Amacımız önümüzdeki sezonun iskeletini oluşturabilmek. Taraftarımızdan takımımıza desteklerini esirgememelerini ve her zaman tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz" dedi.