Trabzonspor'dan genç yıldızına ev hediyesi!

Trabzonspor yönetimi, müthiş bir çıkış yakalayan genç yıldız Yusuf Yazıcı'ya daire hediye edecek.

Trabzonspor'dan genç yıldızına ev hediyesi!
Trabzonspor'dan genç yıldızına ev hediyesi!
GİRİŞ 04.02.2017 09:37 GÜNCELLEME 04.02.2017 11:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İlk devrenin son haftalarından itibaren Trabzonspor'un değişmez ve en başarılı ismi olarak öne çıkan ve iki zamla birlikte aylık maaşı 5 bin liraya çıkarılan Yusuf Yazıcı'nın hızlı çıkışının ödülünü alacağı kaydedildi. 

Kazanılan maçlarda aldığı primler bile maaşının kat kat üzerinde olan Yusuf'un böylesine takıma katkıda bulunmasının sonunda bir daire ile ödüllendirilmesi için kendisine söz verildiği belirtildi. Yusuf Yazıcı'nın böyle devam etmesi halinde sezon sonunda kendisine Beşirli semtinde lüks bir daire hediye edileceği vurgulandı.

TAPU ANNE VE BABANIN ÜZERİNE OLACAK

Yusuf Yazıcı'ya hediye edilecek dairenin tapusu ise anne ve babasının üzerine yapılacak. Yöneticiler, buna gerekçe olarak, genç futbolcunun bugüne gelmesinde büyük emeği olan ailesinin mutlu edilmesi gerektiğini düşünerek dairenin tapusunu onların üzerine yapmaya karar verirken, bu yaklaşım son derece olumlu bulundu.

YORUMLAR 7
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    İlk etapta ev fazla ama, önce mini tablet alsinlar, yavaş yavaş diğerleri
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    ulan adam neler yapiyor, bir ev sozu veriyorlar, cocuk mu avutuyorsunuz? 5 bin maas nedir
    Cevapla
  • darkknight 7 yıl önce Şikayet Et
    ts den bu saatten sonra bir alt lig yakışır.
    Cevapla
  • Gökmen Güler 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayfa ukalalarla dolu
    Cevapla
  • ünal özer 7 yıl önce Şikayet Et
    sen onur kıvrak a milyon Eurolar vereceksin bu genç yetenek diye lanse ettiğin ve gerçekten yetenek olan futbolcuna 5000 lira maaş vereceksin sezon sonunda da ev vereceksin. onur şimdi höt dese değil daire site alırsınız, höt dese hesabına daha daha milyon Euro yatırısın. bu çocuğa da ev veriyosun evi de annesi babasını üzerine yapıyosun cok zekisin, sen yapmasan da çocuk o evi ailesine verir bunu vefa örneği olarak zaten yapar. bi iş yapıyosun gösteriş yapıyosun onu bile beceremiyosun eline yüzüne bulaştırıp tatamen reklama bağlıyosun. artık akıllan Trabzonspor akıllannnnnn... yoksa artık ptt lige düşersin , bu yönetici zihniyetiyle
    Cevapla
  • tu_TS_ak 7 yıl önce Şikayet Et
    en iyisini yapiyor.
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeş eyvallah da daha dur bakalim. 2-3 maç oynadi. her bir iki mac oynayana saçsan paralar, işin sonu gelmez. inşallah hep böyle devam eder ve sonunda hakettigini alir. muhammed demirci 18 yasindayken u-20 takiminin antremanlarina 500.000 euroluk arabayla gidiyordu. sonuc ortada. arda da o yaslarda halk otobüsleriyle gidiyordu. bi bekle hele. biraz sabir. ne bu acelecilik?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle