Transfer bitti! Sezon sonu Fenerbahçe'de

Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe üçlüsü arasında yaşanan ve ocak ayının en çok konuşulan konusu olan Mehmet Ekici transferi artık netlik kazandı.

Transfer bitti! Sezon sonu Fenerbahçe'de
Transfer bitti! Sezon sonu Fenerbahçe'de
GİRİŞ 30.01.2017 10:20 GÜNCELLEME 30.01.2017 10:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ekici’den kar etmek isteyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş ile el sıkışıp bu transfer karşılığında Olcay Şahan’ın bonservisini 200 bin Euro gibi düşük bir rakama aldı.

Sözleşmeye de “Ara transferde Beşiktaş’tan başka takıma giderse tazminat ödenir” maddesi koyuldu. Ancak Siyah-Beyazlı takımda oynamayı kabul etmeyen Mehmet Ekici, Fenerbahçe’de forma giymekte ısrar edince iş çıkmaza girdi. Sarı-Lacivertliler, futbolcu için teklifini sunsa da tazminat nedeniyle bir sonuç alınamadı. 

Gelinen son noktada Fenerbahçe’yi istemesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici’nin geri adım atmaması nedeniyle Beşiktaşlı yetkililer karar değiştirdi. Kendilerini istemeyen Ekici’den vazgeçtiği öğrenilen Siyah-Beyazlılar’ın bu defteri kapattığı öğrenildi. Ancak Beşiktaş yönetimi, 31 Ocak’a kadar süren opsiyon hakkından vazgeçmeyecek, bu nedenle de Ekici gelecek sezon Fenerbahçe’ye gidebilecek.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 7
  • yasin toprak 7 yıl önce Şikayet Et
    ekici hangi takima giderse hayal kirikligi olacak adami messi yaptilar resmen gecmiste mehmet topuz falan wardi ucup kacan kayseri 10milyon € satti guzel ticaret
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Karavaev,e verilen para ve ilgi iyi bir Orta Saha oyuncusuna verilseydi Fenerbahçe şimdi orta saha problemini bitirmişti..ama ne yazıkki hiç gereği olmayan yerlere transferler yapılıyor?
    Cevapla
  • Ozan elazığ 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde para var ama akil yok aziz birak git ali koç ve acun ılıcalıyi fenerbahceye bekliyoruz aziz bi git artik ya
    Cevapla
  • crm 7 yıl önce Şikayet Et
    ekici için üzülüyorum. kendini bitirdi, Şahan'la şahlanan TS'de ne güzel bir ikili olurdu halbuki.
    Cevapla
  • TSpor 7 yıl önce Şikayet Et
    EKİCİ kadro dışı bırakıldıktan sonra TRabzonspor 3 de 3 yaptı :)))
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Boşa kürek çekmiş TS ...Olcay Şahan ın yarısı olamaz. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle