Trabzonspor'da Olcay Şahan rüzgarı

Bursaspor deplasmanındaki galibiyetle sezonu açan Trabzonspor'da yeni transfer Olcay Şahan, her yönden ruh kattı.

Trabzonspor'da Olcay Şahan rüzgarı
Trabzonspor'da Olcay Şahan rüzgarı
GİRİŞ 17.01.2017 08:44 GÜNCELLEME 17.01.2017 08:44

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı olumlu bir havada başladı. Bursaspor deplasmanında elde edilen 2-1'lik galibiyetin pozitif artılarının yanında yeni transfer Olcay Şahan'ın etkisi de dikkat çekti. 
Sezonun ilk yarısında özellikle kadro bütünlüğü bakımından sıkıntıları olan bordo-mavililerde Olcay, tecrübesiyle kısa sürede fark yarattı.

31 yaşındaki futbolcu, Bursaspor karşısındaki futboluyla birçok yönden kendini hissettirdi. Ersun Yanal'ın uzun süredir aradığı saha içi liderliği rolünü alan Olcay, her anlamda gelişim sağladı. 

Takım ruhu, enerjisi ve temposunu ciddi bir biçimde etkileyen tecrübeli yıldız, transferinin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden adaptasyon sorununu aştı.

Takımdaki arkadaşlarıyla kısa sürede kaynaşan Olcay Şahan, Ersun Yanal ve teknik heyetin de güvenoyunu hemen kazandı. Özellikle neşeli tavırlarıyla pozitif bir katkı gösteren milli oyuncunun bir diğer özelliği de başarılı profili oldu.

Pozitif enerji

Ligin son şampiyonu takımdan gelmesi sayesinde takımın başarı yoluna da doğrudan bir katkı sağlaması umuluyor. Taraftarlar tarafından da benimsenen Olcay Şahan, pozitif demeçleri ve konuşmalarıyla camiadan tam not aldı.