Olcay Şahan imzayı attı! "Ekici ile konuştum"

Trabzonspor yeni transferi Olcay Şahan kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Olcay Şahan imzayı attı! "Ekici ile konuştum"
Olcay Şahan imzayı attı! "Ekici ile konuştum"
GİRİŞ 12.01.2017 13:14 GÜNCELLEME 12.01.2017 15:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın imza töreni düzenlendi. Törende Olcay Şahan ile birlikte yönetici Ali Rıza Egemen ile Can Karyağdı da hazır bulundu.

İmza töreni, Ali Rıza Egemen'in sözleriyle başladı:

"Kampın son gününde çok değerli bir oyuncuyu, Olcay Şahan'ı kadromuza kattık. Camiamıza bu 4. oyuncumuz oluyor, hayırlı olsun diyorum. Transferlerimiz, başkanımızın, asbaşkanımızın ve hocamızın, ayrıca Trabzon'daki ortak aklın düşünceleriyle gerçekleşiyor.

Olcay, takıma ağabeylik yapacak. Üst düzey bir oyuncu. Uzun bir süre bize hizmet edecek. Çok yüksek karakterli bir arkadaşımız. Şehrimize ve camiamıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz."

Olcay Şahan, konuşmasına şu sözlerle başladı:

"Şu an çok mutluyum, transferim gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, başkanıma, hocama. Her konuda kolaylık sağladılar. 5 sene önce büyük bir camiaya gelmiştim, şimdi de büyük bir camimaya geldim. Beşiktaş'ta 'FEDA' sezonunda oldum, kardeşlik ruhuna dahil oldum. Trabzonspor'da da böyle bir ruh var. Kardeşlik, ruh ve takım olan bir kulüp görüyorum. Bu takıma çok büyük katkılarda bulunacağıma inanıyorum.

Çok zor oldu, takım arkadaşlarımla vedalaşamadım. Cumartesi maçtan sonra İstanbul'a dönüp vedalaşacağım. Kendime çok inanıyorum, büyük bir özgüvenle geldim. 10 numarayı giymekte çekinmedim. Taraftarlar belki biraz tepki gösterdi, Sergen'den sonra 10 numara mı diye. Ben kendimi ispatladım. 10 numarayı Oğuzhan giyer diye düşünüyorum. O kulübün 10 numarası Oğuzhan Özyakup."

"Mehmet Ekici, Trabzon'u bana çok övdü"

"Bursaspor maçında oynamak istiyorum. Hocamız bana 5 dakika, 10 dakika, yarım saat ne kadar verirse. Mehmet Ekici, konusunda Trabzonspor ile transfer olmadan önce onunla konuştum. 15 senedir tanışıyoruz. Şehri, taraftaır öve öve bitiremedi. Trabzon deyip geçme çok mutlu olacaksın, çok seveceksin dedi."



"Trabzonspor şampiyonluğa oynar!"

"Trabzonspor beni transfer ettiğinde, beklentiler olacağını biliyorum. 4.5 senedir kendini ispatlamış bir Süper Lig oyuncusuyum. Beşiktaş'a 5 sene önce transfer olduğumda şampiyonluğa açlık vardı. 4 senede bunu başardık. Aynı potansiyeli Trabzonspor'da da görüyorum. Trabzonspor, her zaman şampiyonluğa oynar."

Şenol Güneş ile konuştu mu?

"Maalesef Şenol Güneş ile konuşmadım. Ben Beşiktaş'ın içinde olduğum sürece konuşmam transferim hakkında. Trabzon hakkında 1.5 senede çok konuştuk. Hocamız Trabzonlu olduğu için sadece pozitif anlatabilir zaten. Transfer olayı çıkınca kimseyle Trabzon hakkında konuşmadım. Eğer transfer olmasaydı, profesyonel kalıp işimi yapacaktım."

"Ben artık %100 Trabzonsporluyum"

"Beşiktaş taraftarını seviyorum. Ben de yerleri var. Ancak, ben artık %100 Trabzonsporluyum. Şimdi Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek için çalışacağım."

OLCAY, 20 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Olcay Şahan, basın toplantısının sonunda 20 numaralı formayı giyececeğini açıkladı.

Trabzonspor'dan Olcay Şahan paylaşımı

YORUMLAR 5
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    10 numara senın neyıneydı hala cozebılmıs degılım. 10 numara dedıgın alex veya hagidir türkiyede. veya da yakin gecmisten sergen. sen kimsin ne meziyetin vardı ki 10 numaraya talip oldun akıl alacak gıbı degıl. zaten hıcbır zaman besıktas takımına bır aıdıyetın soz konusu degıldı. 3-5 taraftarın alkıs tutmasına bakma onlar bedava bılet ıcın yapıyordu. sen Trabzonda da vasatı asamazsın zaten. futbol bılgın buyuk takımları tasıyacak kapasıtede degıl. zaten oyle olmasa almanyadan zararına gonderılmez idin.
    Cevapla
  • tın li 7 yıl önce Şikayet Et
    deli transfer işte bu..sağol olcay başarılar..
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    10 numara sana yakışmıyordu
    Cevapla
  • beşiktaşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    olcay seviliyorsun trabzon forması giysende beşiktaşlı olarak gönlümüzdesin başarılar kardeşim trabzonspora hayırlı olsun en azından sevdiğimiz bi takıma gitti başarılar
    Cevapla
  • Tamer 7 yıl önce Şikayet Et
    yolun açık olsun Olcay kardeşim. Bir BJK taraftarı olarak üzüldüm gitmene...
    Cevapla