Trabzonspor yeni transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor, serbest oyuncu Carl Medjani ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandığını KAP'A bildirdi.

GİRİŞ 11.01.2017 14:28 GÜNCELLEME 11.01.2017 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, eski futbolcusu Carl Medjani'yi kadrosuna kattı.

Bordo-mavili kulüp, serbest oyuncu statüsündeki Carl Medjani'ye tiki yılda toplam 2 milyon 100 bin euro sabit ücret ödeyecek.

31 yaşındaki Medjani, 2014-2016 yılları arasında Trabzonspor forması giymişti.

MEDJANİ: "ÇOK MUTLUYUM"

Trabzonspor'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Carl Medjani ise şöyle konuştu:

"Gerçekten çok mutluyum. Sayın Başkana, Asbaşkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ersun Yanal'a da teşekkür ediyorum. Beni tekrar bu takımda görmek istediler ve anlaştık. Gerçekten çok mutluyum. Trabzonspor taraftarlarına da teşekkürlerini iletiyorum. Çünkü tekrar geleceğimi duyduklarında medya yoluyla ve sosyal medya yoluyla beni tekrar geri çağırdılar. Onlara da tekrar teşekkürlerimi iletiyorum."

"ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ"

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra çok şeyin değiştiğine dikkat çeken Medjani, açıklamalarını şöyle sürdürdü:"Gidişimden bu yana çok şey değişti. Öncelikle Başkan ve ekibi, daha sonra hoca da değişti. Düşündüm ve bunu gerçekten çok samimiyetimle söylüyorum; kariyerimin en iyi sezonunu burada geçirdim. Bu yüzden Trabzonspor'da sürmesi gereken bir hikayem var. Onu daha bitirmedim. O yüzden buraya geldim. Teknik heyet ve başkan beni buraya gelme noktasında ikna etti. Trabzonspor'un 50'inci yılında büyük hedefleri vardı ve bende bunun içerisinde yer almak için buraya geldim."

FİFA DAVASI GERİ ÇEKİLDİ

Trabzonspor'u geçmiş dönemden kalan alacakları nedeniyle FIFA'ya şikayet eden ve 785 bin Euro almaya hak kazanan Carl Medjani, yapılan anlaşma gereği bu davayı da geri çekti. Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu ise Medjani'nin davayı geri çektiğini ifade ederek, "O işi hallettik. Davayı da geri çekme konusunda kendisi de ikna oldu" dedi.

"TARAFTARIN TUTKUSUNU ÖZLEDİM"

Taraftarın tutkusunu çok özlediğini anlatan Medjani, bu konuda da, "Öncelikle Trabzon gibi futbolla yatıp kalkan bir şehirde yaşıyorsanız ciddi olmanız ve çok çalışmanız gerekiyor. Onlara sürekli kendinizi göstermeniz gerekiyor. Çünkü taraftarlar gerçekten futbolun içerisinde. Yeni stadyumla birlikte bu tutku daha fazla olacaktır diye düşünüyoruz. O yüzden bizim biraz daha fazla çalışıp o taraftarları bu tutkunun içerisine çekmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"UMARIM GALATASARAY MAÇINDA YİNE GOL ATARIM"

Medjani, Trabzonspor formasıyla geçmiş dönemde attığı gollerle ilgili de açıklamalarda bulundu, "Umarım tekrar o gollerimi atarım. Geçtiğimiz sezonda yaptığım gibi bir sezonda 8 gol atabilir miyim bilmiyorum. Onun sözünü şu anda veremiyorum. Galatasaray'a karşı da gollerim vardı. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Golden daha önemlisi takımın içerisinde ve bir parçası olmak. En önemlisi takım olabilmek. Gol de onun bir hediyesi gibi oluyor. Ama umarım Galatasaray maçında yine gol atarım. O yüzden Galatasaray maçını bekliyorum" diyerek açıklamalarını noktaladı.
İmza törenin ardından Medjani'nin giyeceği forma tanıtılırken, Cezayirli oyuncu 6 numaralı formasıyla fotoğraf çektirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • crm 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonun bu oyuncuya ihtiyacı vardı. iyi oldu, isabetli transfer,
    Cevapla