Trabzonspor'da 3 bomba birden patlatacak!

Trabzonspor'da Rodallega transferinden sonra Olcay Şahan ve Caceres transferlerinde de sona gelindi.

Trabzonspor'da 3 bomba birden patlatacak!
Trabzonspor'da 3 bomba birden patlatacak!
GİRİŞ 10.01.2017 08:39 GÜNCELLEME 10.01.2017 08:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yapılan transferlerle birlikte Beşiktaş’ta forma şansı iyice azalan Olcay Şahan, teklifleri gündemine almaya başlamış, yönetim de kendisine her türlü kolaylığı sağlama sözü vermişti.

1-2 güne kampa katılması bekleniyor

Bu paralelde yapılan görüşmelerde sona gelindiği, Olcay Şahan’ın satın alma opsiyonuyla Fırtına’ya kiralanacağı dile getirildi. 29 yaşındaki oyuncunun da bir son dakika pürüzü çıkmaması halinde Trabzonspor’un kampına 1-2 güne kadar katılması bekleniyor.

Caceres'te sona gelindi

Uzun süredir görüşülen deneyimli stoper Caceres cephesinde de sıcak gelişmeler söz konusu. Bonservisi elinde olan Uruguaylı’nın menaceriyle Trabzonspor’un son ayrıntıları konuştuğu, yıldız savunmacının sözleşmeye ‘evet’ demesi halinde imzaların atılacağı öğrenildi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Kadromda görmeyi çok isterim. Deneyimiyle ve her bölgede oynama özelliği ile bize çok şey katar. Ancak sakatlık durumuna dikkat edelim” dediği Caceres’ten bu noktada ayrıntılı bir sağlık raporu talep edildiği vurgulandı.

YORUMLAR 6
  • Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    3de alinmiyacak alamiyacaklar .....
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne bomba transferler..Hepsi yasli bunlarin..Emre mor gibi genc yetenekleri bulun getirin...Tabi kendi alt yapindan gelenleri bir kalemde siliyorsunuz..M.R.Akcaya bir donem bile sabremediniz..Adam alt yapidan ne oyuncular getirdi harcadiniz hepsini...1461 TS nin Kupada GS ile FB yi o gencecik cocuklarla yendiniz...TS de yusuflari,okayi,muhammeti falan bu takozlara harcatmayin...
    Cevapla
  • ay & yıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    her transfer dönemi sürüyle adam al milyon avrolar çöpe gitsin...ne zenginmiş trabzon helal olsun...yakında uefa bastımı cezayı aklınız başınıza gelir...aslında uefa türkiyedeki tüm kulüplere transfer yasağı getirse bizim takımlar adam olur...
    Cevapla
  • Mahmud han 7 yıl önce Şikayet Et
    oyun kurucu ve konute alınsın
    Cevapla
  • nkg 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine ayni isler.parlak transferler ve sonuk bir hoca.Olmayacak ve yanal istifa edecek.Transferler elde patlayacak.Bunu senol hoca donemi haric cok gorduk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle