Sergen'li Kayseri'nin ilk transferi Trabzon'dan!

Kayserispor Sergen Yalçın'ı teknik direktörlük görevine getirmesinin ardından transfer çalışmalarına da hız verdi. Kayserispor'un ilk transferi Güray Vural oldu.

Sergen'li Kayseri'nin ilk transferi Trabzon'dan!
Sergen'li Kayseri'nin ilk transferi Trabzon'dan!
GİRİŞ 07.01.2017 20:33 GÜNCELLEME 07.01.2017 20:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile anlaşan Kayserispor, Süper Lig'de kalmak adına önemli transfer hamleleri yapıyor. Sarı kırmızılı ekibin ilk transferi Trabzonspor'dan oldu. Kayserispor Güray Vural ile anlaşmaya vardı.

Kayserispor, Trabzonspor'un büyük umutlarla Akhisar Belediyespor'dan geçen sezon devre arası renklerine bağladığı Güray Vural ile anlaştı.

YORUMLAR 3
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Oynatmayacagin oyuncuyu neden alıp;günahına giriyorsunuz?taş yerinde ağırdır.akhisarda kalsaydı keşke.sönüp gidecek adam.
    Cevapla
  • tu_TS_ak 7 yıl önce Şikayet Et
    sol tarafta kac topcumuz var da gurayi verdik. yazik bu takima. su hoca harbi takimi tuketiyor. bir tane bek alindi, sol acikta adam mi var. olsa yedegin mi var. Güray miydi gidecek futbolcu..
    Cevapla
  • Dogrucu61 7 yıl önce Şikayet Et
    Guray ne katki yapmis takima ayiptir sormasi. Kac tane asist yapmis asisti gectim kac tane basarili orta yapmis. Guray Akhisarda iyiydi ama Trabzonsporun oyuncusu olamaz. Zeki gibi yetenegin kisitliysa yureginle oynayacaksin. Zekinin maclardaki kosusunu gayretini inkar edebilir misin? Guray in gonderilip yerine iyi bir oyuncu alinmasi gerekiyor. Sol bekte mas vr akbas var onlerinde castillo ve yusuf var gurayin yerine daha iyi bir alternatif alinabilir.
    Cevapla