Ersun Yanal: Biraz acılı geçecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, skor konusunda beceri ortaya koyamadıklarını söyledi.

Ersun Yanal: Biraz acılı geçecek
Ersun Yanal: Biraz acılı geçecek
GİRİŞ 27.11.2016 19:47 GÜNCELLEME 27.11.2016 19:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 0-0 biten Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında kırmızı-siyahlı ekibin 60 dakika 10 kişiyle oynadığını hatırlatarak, "Topun bizde olması bir şey ifade etmedi. Diğer maçlarda da böyle oldu skor konusunda becerimizi ortaya koyamıyoruz." dedi.

"BU SÜREÇ ACILI GEÇECEK, SANCILI OLACAK"

Bordo-mavili takımın önemli bir virajdan geçtiğini bu sürecin de sert ve acı verici olacağını ifade eden Yanal, "Skor üretecek ve güvene dönüştürecek zamana ihtiyacımız var. Trabzonspor'un bundan sonra iskeletini teşkil edecek oyuncuları belirlemeliyiz. Oyuncu çöplüğüne de dönüştürmemek gerekiyor. Bu süreç acılı geçecek sancılı olacak. Benim referanslarım belli, çıkardığım oyuncular kurduğum takım, oynattığım oyun ortada. Ben söylüyorum. Bu süreci iyi yöneteceğiz ve istenilen Trabzonspor'u izlettireceğiz." diye konuştu.

DAHA İSABETLİ TRANSFERLER

Transfer döneminde kısa sürede ve zor şartlarda takviyeler yapmak durumunda kaldıklarını dile getiren Yanal, devre arası ve sezon sonunda yapılacak takviyelerde daha isabetli tercihler yapılabileceğini ifade etti.

YORUMLAR 6
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    hocam cordozayı niye yollattın hazırlık maclarında belli deilmiyfi gol sıkıntısı gerci hazırlık maclarını hrp amatör takımlarla yaptınız .milli mac aralarında besıktas galatasaray hazırlık macı yaptı pekisiz.korkarımki kacınılmaz son geliyor
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu başkan ile bu iş olmaz
    Cevapla
  • zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Hastene mudurunden baskan olursa sonuc boyle olur..Trabzonspor bagira bagira kumeye gidiyor
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelirken de söyledim. Denenmiş denenmez. Bir t.direktör 3 defa bir takımın başına getirilmez. bırak git. belki biri gelir de bu takımın nasıl oynaması gerektiğini gösterir.
    Cevapla
  • Cuma 7 yıl önce Şikayet Et
    bu takımın düzelmesi için derhal trabzon dan ayrılıp maçtan maça oraya gelmelidir bu bir sizi başarıya ulaştıran ve ulaştıracak tek hoca Şenol Güneş dir buda iki bu ikisini yapın başarı gelir hadi bakiyim
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yav yeter artik ,hep ayni seyleri duymaktan sıkıldık , bir çare bulun!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle