Ersun Yanal'dan birlik çağrısı!

Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal, takımın ligdeki durumundan dolayı kimsenin mutlu olmadığını, bu durumu birlik ve beraberlikle aşabileceklerini söyledi.

Ersun Yanal'dan birlik çağrısı!
Ersun Yanal'dan birlik çağrısı!
GİRİŞ 23.11.2016 09:49 GÜNCELLEME 23.11.2016 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yanal, ligde beklemedikleri bir yerde olduklarını belirterek, "Trabzonspor'un tabeladaki durumu hoş değil. Kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum. Başta ben olmak üzere hiçbirimizi, bu durum mutlu etmiyor." dedi.

Bu süreçte herkesin birbirine söyleyeceği çok şeyin olacağını düşündüğünü dile getiren deneyimli teknik adam, "Herkes birbirinde bir şeyler bulabilir ama şimdi birlik ve beraberlik zamanı, bunu söyleminin zamanı değil. Trabzonspor, daha önceki dönemlerde bunu yaptığında zarar gördü. Akil ve akıllı olmak lazım. Herkesin üstüne düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yanal, sezon öncesi transferde titiz davrandıklarını vurgulayarak, "Trabzon'a oyuncu getirmek, oyuncu almak konusunda sıkıntılar yaşadığımızı herkes biliyor. Bunu başkanımız da defalarca dile getirdi. Ben de çok daha farklı kadrolar kurmak ya da bu oyuncuların içinde yeteneği, gücü olan oyuncuların daha iyi gözükmesi için takviyeler yapmak istemez miyim? Transfer döneminde gerekli takviyeler mutlaka olacaktır" diye konuştu.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    taraftar bir zaten takımda birlik yap yanallll şu halinize utanın kızarın biraz
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    tam on haftadır aynı kelime aynı kelime takımda biraz olsun futbol kollektif oynamak takım ruhu yok hala birlik beraberlik
    Cevapla