Yanal: Herkes şapkasını önüne koyacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor'a 1-0 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Yanal: Herkes şapkasını önüne koyacak
Yanal: Herkes şapkasını önüne koyacak
GİRİŞ 21.11.2016 23:09 GÜNCELLEME 22.11.2016 00:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın röportajdaki sözleri şu şekilde:

"Oyunun başından itibaren, kontrol bizde gibi gözükse de rakibin sert savunmasını geçemedik. Pozisyon da bulduk. Mutlak bir üstünlüğümüz var ama oyunun içindeki durağanlıklarda, aksiyonlarda eksik kaldık. Trabzonspor bu maçı kazanmalıydı."

"OYUN ÇOK KESİLDİ, ÇOK DURDU"

"Oyun çok kesildi, çok durdu. Çok faul oldu. Oyun oynama akışı çok faullerle kesildi. Erken kartlar çıktı. Zorunlu değişikliklere gitmek kaldık. Dolayısıyla futbolun akışkanlığı olmadı. Duran toplar sonrasında kazanabileceğimiz goller vardı. Akan oyunda atabileceğimiz goller vardı."

"HAKEM İLE OYUN ETKİLENDİ"

"Tartışılan pozisyonlar var. Hiç arzu etmesek de, konuşmak istemesek de hakem ile oyun oldukça etkilendi. Evet kaybettik. Zor dönemdeyiz. Bu oyuncularımız var ve bu oyuncular ile birlikte üstesinden gelebilecek donanıma da sahibiz. Bu süreçten geçeceğimize inanıyorum."

"TRABZONSPOR, BU DURUMDAN ÇIKAR"

"Skor ile oyun birbirini tamamlamadı. Oyun olup skor olmadığında gelen eleştiriye, gelen baskıya "Oyun" diyerek tahammül ediyorsunuz. Fakat, skora odaklı noktada bu zor. Geçtiğimiz zaman dilimi ile ilgili herkesin sorumlukları var. Herkes şapkasını önüne koyacak. Birlik olma, beraber olma, dayanışma zamanı. Trabnzonspor bu durumdan çıkar."

YORUMLAR 3
  • muhittin atagün 7 yıl önce Şikayet Et
    ey ersun hoca önce sen şapkanı önüne koy hatta eline al ve tarbzonspordan istıfa et ve gıt yazıklar olsun takım küme düşecek sen kelle derdindesin,,,,
    Cevapla
  • deluce 7 yıl önce Şikayet Et
    puanu hak edecek oyun oynamiysiniz
    Cevapla
  • mehmet akif 7 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam bu ligdencekilirim
    Cevapla