Trabzonsporluları çıldırtan hakem kararları!

Trabzonspor'un Antalyaspor'u sahasında ağırladığı mücadelede hakem Alper Ulusoy'un Antalyaspor lehine verdiği penaltı büyük tartışma yarattı.

Trabzonsporluları çıldırtan hakem kararları!
Trabzonsporluları çıldırtan hakem kararları!
GİRİŞ 21.11.2016 22:37 GÜNCELLEME 21.11.2016 22:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maçın başında Antalyaspor'un Chico ile bulduğu golde de ofsayt itirazlarında bulunan Trabzonsporlu oyuncular, ikinci yarıda verilen penaltı kararının ardından isyan ettiler.

Antalyasporlu Mbilla, Onazi'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Alper Ulusoy, önce faul kararı verdi. Ardından, yardımcılarının uyarısı üzerine Alper Ulusoy, kararını penaltı olarak değiştirdi. Trabzonsporlu oyuncular, değişen bu karar üzerine adeta çıldırdılar.

Antalyaspor'un stoperi Diego'nun kullandığı penaltıyı Onur Kıvrak kurtardı ve ikinci gole izin vermedi.

Trabzonsporlu taraftarlar, sosyal medyada pozisyon anını paylaşarak müdahalenin dışarıda olduğunu yazdılar.

YORUMLAR 2
  • Fırtına 61 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem hataları niye her Trabzon maçında oluyor? Birileri şike yaptı, cezasını Trabzon'a kesiyorlar... Dünya'da, Türkiye'de 2010-2011 sezonunda şike yapıldı mı, yapılmadı mı diye bir tartışma kalmadı. Onlar zaten şikenin yapıldığını kabul etmişlerdir. Türkiye'de de herkes ne olduğunu çok iyi biliyor. Olayı fetö ile örtpas etmeye çalışıyorlar ama güneş balçıkla sıvanmıyor... Fetö, İbrahim Akın'a ''fener maçında gol atmazsan 100.000$ para vereyim'' sana mı dedi? o tapelerdeki geçen konuşmaları fetö gidin şike yapmak için tarlaları ekin, Eskişehir'e paralar gönderin mi, demiş?
    Cevapla
  • Ahmet SARMUSAK 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten zor gol atıyoruz onuda geçersiz diyorlar.bal gibi goldü.tff istifa istifa istifa sabrımız taşıyor artık.
    Cevapla