İbrahim Hacıosmanoğlu'na 7 yıl hapis istemi!

27 kişi hakkında açılan davada; eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakemlerin odaya kapatılmasını azmettirdiği iddiasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istendi

İbrahim Hacıosmanoğlu'na 7 yıl hapis istemi!
İbrahim Hacıosmanoğlu'na 7 yıl hapis istemi!
GİRİŞ 14.11.2016 10:38 GÜNCELLEME 14.11.2016 10:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzon’da 28 Ekim 2015 tarihinde oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor maçının orta hakemi Çağatay Şahan ve 5 yardımcısının soyunma odasında 4.5 saate yakın süre rehin tutulmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı.

27 kişi hakkında açılan davada; eski Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na hakemlerin odaya kapatılmasını azmettirdiği iddiasıyla 2 yıldan 7 yıla kadar, TFF Başkanvekili İbrahim Usta hakkında ‘kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret’ suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar, kulüp yöneticisi ve çalışanlarından oluşan 25 kişi hakkında ise ‘hürriyeti yoksun kılma’ suçundan 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istendi.

AHF DAVAYA MÜDAHİL OLDU 

6 hakemin şikayetçi olmasının ardından Avrupa Hakemler Federasyonu davaya müdahil olmak istemişti. İtalya’nın Torino kentinden gönderilen Stefano D’Ottavio imzalı 12 sayfadan oluşan dilekçede, maçın hakemlerini soyunma odasına kapatanların cezalandırılması istenmişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • OFLU 7 yıl önce Şikayet Et
    haksız değildi ki,,,,yapılanlar ortada ,,,,,c. çakır ve ekibi ts yi resmen doğradı ,,herkes söylüyor ve net ortada ,,,hala da devam ediyor,,,avrupalı hakemler gelsin de meslektaşlarının hallerine baksın ,,,hacıosmanoğlu adamın dibidir,,,,ama Türkiyede aziz ve tüpcüler prim yaptığından ,,,,hal bu maalesef,,,,,,
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    AHF sen kendi işine bak. sen ivan bebek'e bak. biz kendi işimizi kendimiz görürüz.
    Cevapla