Güney Kore'den Suk'u yıkan sözler!

Güney Kore Teknik Direktörü Uli Stielike, ülke basınına yaptığı değerlendirmede, Trabzonsporlu Hyun-Jun Suk'a eleştirilerde bulundu

Güney Kore'den Suk'u yıkan sözler!
Güney Kore'den Suk'u yıkan sözler!
GİRİŞ 02.11.2016 10:34 GÜNCELLEME 02.11.2016 10:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli takım kadrosu için her zaman geniş bir çalışma yaptıklarını kaydeden Güney Kore Teknik Direktörü Uli Stielike, bordo-mavili formayı giyen Suk'u da izlediklerini vurguladı.

Gol performansı olarak pasif kaldığı belirtilen Suk hakkında konuşan Güney Kore'nin hocası, "Hyun Jun Suk'un bu zamana kadarki performansını izledik. Açıkçası hiç etkileyici değil. Kadroya girebilecek kadar iyi bir performans gösteremedi" dedi.

Öte yandan, bordo-mavili takımda da bu durum hayal kırıklığı olarak dile getirildi. Sezon başında Porto'dan kiralık olarak Ersun Yanal'ın özel isteğiyle alınan 25 yaşındaki futbolcu, henüz ligde rakip fileleri sarsamadı.

Futbol yeteneği ve çalışma azminin herkes tarafından takdir gördüğü ancak bu durumun maçlara yansımamasının hem takıma hem de Suk'un kendisine zarar verdiği yorumlandı. Ligde 8 maçta 485 dakika forma giyen Hyun-Jun Suk, henüz siftah yapamadı.

YORUMLAR 1
  • bafralı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami trabzonspora golcü diye transfer eden ya futboldan anlamıyor yada bu adami kirkpinara sokacaklar bu adam maç boyunca rakipler ile güreş tutuyor ve 7 yilda artigi gol 27 yazik ya hicmi izlemiyorsunuz bu adamlari
    Cevapla