Trabzon'da kalecilerin gecesi

Süper Lig'de son 4 maçında gol atamayan Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor, baskılı oynadığı ikinci yarıda eski kalecisi Fatih'i aşamadı.

Trabzon'da kalecilerin gecesi
Trabzon'da kalecilerin gecesi
GİRİŞ 16.10.2016 20:45 GÜNCELLEME 16.10.2016 21:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor Avni Aker'de Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarının çok hareketli geçtiği mücadelenin 90 dakikasında her iki ekip de gol bulamadı ve taraflar sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor puanını 7'ye çıkarırken, Akhisar Belediyespor'un puanı 6 oldu.

Trabzonspor bu sonuçla aynı zamanda ligde oynadığı 7 maçın 5'inde rakip fileleri havalandıramamış oldu.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Akhisar Belediyespor ise sahasında Adanaspor'u konuk edecek.

TRABZONSPOR'DA 2 HAFTA SONRA İLK 11'E ALINDILAR

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, son 2 hafta yedek soyundurduğu Ogenyi Onazi ve Fabian Castillo'ya ilk 11'de görev verdi. Bordo-mavili takımda ligin ilk 4 haftasında 11'de forma giyen ancak form düşüklüğü nedeniyle Atiker Konyaspor ve Kardemir Karabükspor karşılaşmalarında yedek kulübesinde oturan Nijeryalı futbolcu Onazi ve Kolombiyalı Fabian Castillo, 2 hafta aradan sonra tekrar 11'deki yerlerini aldı. Trabzonspor'da ligin ilk 6 haftasında gol yollarında suskun kalan Muhammet Demir, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

ERSUN YANAL KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izledi. Ligin 5. haftasında Atiker Konyaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nı oynanan karşılaşmada hakem Serkan Çınar tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan Yanal, Kardemir Karabükspor maçının ardından bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer alamadı.

Trabzonspor: 0 - Akhisar Belediyespor: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Ekrem Kan

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Durica, Mustafa Akbaş, Aytaç Kara, Onazi (Dk. 38 Okay Yokuşlu), Bero, Mehmet Ekici, Castillo (Dk. 83 Yusuf Erdoğan), Suk (Dk. 72 N'Doye)

Akhisar Belediyespor: Fatih Öztürk, Lopes, Douglao (Dk. 85 Tolga Ünlü), Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Custodio, Nguemo, Özer Hurmacı (Dk. 57 Sissoko), Ömer Bayram (Dk. 82 Onur Ayık), Mervan Çelik, Rodallega

Kırmızı kart: Dk. 78 Aytaç Kara (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Custodio, Dk. 90+1 Fatih Öztürk, Dk. 90+2 Lopes (Akhisar Belediyespor), Dk. 28 Suk, Dk. 44 Bero (Trabzonspor)

YORUMLAR 4
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    gol atacak adam yok. ts mağlup olur...
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    mobilden girdim f5 tusunu bulamiyorum.
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    bi daha kine bulamazsan masaüstü siteden gir orda f5 istemiyor
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bence o telefonu kullanmayı birak sen.
    Cevapla