İşte o kare! Haftada 60 maç izliyorlar

Trabzonspor'da scout ekibinin haftada 60’a yakın maç izlediği, bordo mavililerin erken başlayan transfer çalışmalarını da erken sonuçlandırmak istediği belirtildi.

İşte o kare! Haftada 60 maç izliyorlar
İşte o kare! Haftada 60 maç izliyorlar
GİRİŞ 14.10.2016 14:34 GÜNCELLEME 14.10.2016 14:35
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’de 2016-17 futbol sezonuna arzu ettiği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, devre arası eksik görülen bölgelere takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bordo mavililerin bu anlamda çalışmalarına erkenden başladığı, scout ekibinin de oyuncu taramalarını sürdürdüğü bildirildi.

HAFTADA 60 MAÇ İZLENİYOR

Trabzonspor’un sezon başında yaptığı transferlerde etkin rol oynayan socut ekibinin, haftada yaklaşık 60 maç izlediği kaydedildi. Birçok ülkedeki takımların maçlarını takip eden scout ekibinin, özellikle Güney Amerika’da, Norveç’te, Hollanda’da ve Fransa’da kamp kurduğu öğrenildi. Bordo mavililerin ayrıca devre arası transferinde de elini çabuk tutacağı belirtildi.

GOL SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ARANIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Pazar günü Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın hücum oyuncularıyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Ligde geride kalan ilk 6 haftada yalnızca 3 gol kaydedebilen bordo mavililerde tecrübeli teknik adamın hücum zenginliğini artırmak için arayışta olduğu, gol sorununu çözmek adına ileri hattı kalabalık tutmayı planladığı belirtildi. Yanal’ın Akhisar Belediyespor karşısında N’doye gibi isimlere de şans verebileceği bildirildi.

SOL BEKTE REKABET ARTTI

Bu arada, Trabzonspor’da sol bek mevkiinde yaşanan rekabet teknik direktör Ersun Yanal’ı karar vermede zorluyor. Yanal'ın son iki maçta forma şansı tanıdığı Mustafa Akbaş ile ilk 3 haftada sahaya 11’de çıkan Güray Vural arasında tercih yapmakta zorlandığı kaydedildi. Geride kalan 6 haftada sadece 1 maça 11’de başlayan Luis İbanez de forma için mücadele ederken, Yanal’ın Akhisar Belediyespor maçı öncesi son bir değerlendirme yaparak karar vereceği kaydedildi. 

YORUMLAR 9
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    hücum hattı için hazır Visca ile Eren'i becerip alamadınız, şimdi golcü arıyorsunuz.
    Cevapla
  • trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzondan rum diye bahseden bu ulkenin vatandaslari istanbulda rumun merkeziydi bizansti kendinizi niye bertaraf ediyorsunuz sadece istanbulda degil etrafindaki iller de rumdu samsundan artvine rumdu kendinizi ayirmayin hem bu ulkede vatan haini cikmayan ve giremeyen tek yerdir trabzon elhamdulillah muslumaniz urkuz vatanseveriz dusmanlik yapmak istiyorsaniz dunyanin dort yanindan ulkemize saldiran hainlere saldirin yoksa trabzonspor uzerinden karmasa cikarmaya calisan dis guclerin uzantisimisiniz
    Cevapla
  • 61 araklı 7 yıl önce Şikayet Et
    helal sana toprağım
    Cevapla
  • asıl trabzonlû 7 yıl önce Şikayet Et
    hakiki müslüman trabzon vatandaşını kast etmiyorum.rumda olsa.ama dinsizleri var bu taraftarların içinde
    Cevapla
  • trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    konuyla ne alakali sakin sen rum olmayasun
    Cevapla
  • oflu 7 yıl önce Şikayet Et
    scout ekibi sizle bu iş olmaz. aldığınız oyuncular ortada. Her sene trabzonspor çöplük oluyor. Yazık...
    Cevapla
  • asıl trabzonlû 7 yıl önce Şikayet Et
    siz bu hırçun kafayla ronaldoyu getursenuz iflah olmazsunuz.önce adabı saygıyı hürmeti öğrenun.kavgacı rumlar. not: çaykaralı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle