Trabzon'un gururu Okay Yokuşlu!

Bordo-Mavili ekipten A Milli Takım’a çağrılan genç futbolcu, Hırvatistan önündeki formuyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Trabzon'un gururu Okay Yokuşlu!
Trabzon'un gururu Okay Yokuşlu!
GİRİŞ 07.09.2016 11:17 GÜNCELLEME 07.09.2016 11:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’da sportif sonuçların kötü gitmesi, milli takıma çağrılan oyuncu sayısını da direkt olarak etkiledi. Ancak bu süreçlerde bile Bordo-Mavili ekipten düzenli olarak A Milli Takım’a çağrılan, Euro 2016 kadrosunda da hazır bulunan isim Okay Yokuşlu olmuştu. Lige iyi bir giriş yapan genç yıldız, önceki gece Hırvatistan karşılaşmasında ilk 11’deydi.

Deplasmandaki kritik 90 dakikada mükemmele yakın bir oyun ortaya koyan Okay, Trabzonsporlular’ın da göğsünü kabartan isim oldu. İlk tebriği takımındaki kaptanı Onur Kıvrak’tan alan 22 yaşındaki futbolcuyu daha sonra hocası Ersun Yanal ve takım arkadaşlarının da kutladığı öğrenildi.

Sürekli gelişim halinde

Kadroyu gençleştiren Fatih Terim’in prensleri arasında yer alan Okay Yokuşlu’nun yükselen form grafiği, Ersun Yanal’ın da yüzünü güldürüyor.

Orta sahadaki kesiciliğinin yanısa sıra top kullanma yönünü de geliştiren Bordo-Mavili futbolcunun hedefi, Trabzonspor’daki kadro rekabetinden kazanan taraf olarak çıkmayı sürdürmek ve A Milli Takım yolculuğuna devam etmek.

Okay, Trabzonspor’a, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde Kayserispor’dan 2 milyon Euro (6,6 milyon TL) karşılığında transfer olmuştu. Başarılı oyuncuya bu sezon 700 bin Euro (2.3 milyon TL) garanti ücret ve 9 bin Euro (30 bin TL) maç başı ücret ödenecek.

YORUMLAR 5
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    hicte iyi oynamadi kimi gandiriyon adam ol
    Cevapla
  • fatih_eren 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben özellikle izledim. Bir iki top alıp vermeden başka bir şey görmedim. Bir iki önemli pozisyonda da topu kaptırdı. İnşallah ben yanılıyorumdur.
    Cevapla
  • zekeriya sahin 7 yıl önce Şikayet Et
    bende ayni seyleri gördüm. okayi sisiriyorlar. bu çocuk milli takima en az iki beden küçük gelir. boşuna uğraşıp zaman bari kaybetmeyin. kaybedilen maçlara milletin tahammülü yok artik
    Cevapla
  • Ahmet abdulhadi 7 yıl önce Şikayet Et
    başlığa baksan sanırsın ki okay maçta bir kaç asist yaptı gol atti falan. sadece ismailden daha iyiydi. Trabzonsporlu olarak söylüyorum bunu. özetle okay maçta şunu yaptı: kaptı-kaptırdı, kaptı-kaptırdı, bir defa daha ama bu defa kaptırdı kaptı. isterseniz maçı tekrar izleyip bir istatistik çıkarın görürsünüz. daha çok çalışması lazım takımdaki diğer oyuncuların daha çok çalışması gerektiği gibi
    Cevapla
  • huseyin esen 7 yıl önce Şikayet Et
    haklisin okay milli takimda oynucak oyuncu degil salih ucani umit millide oynatiyorlar okay denen oyuncuyu milli takimda bence terim gitmeli..
    Cevapla