Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt

Trabzonspor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın canlı yayında söyledikleri sözlerin ardından zehir zemberek bir açıklama yayınladı.

Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt
Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a jet yanıt
GİRİŞ 25.08.2016 09:13 GÜNCELLEME 25.08.2016 12:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın canlı yayında söyledikleri sözlerin ardından zehir zemberek bir açıklama yayınladı. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bu gece NTV'de Oğuz Haksever'in programında bazı konuklar tarafından Trabzonspor'u hedef alan bazı açıklamalar yapılmıştır.

Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundan bu yana şikeyle ilgili duruşu bellidir ve bugüne kadar hiçbir sapma olmamıştır. Kaldı ki şikenin varlığı UEFA ve CAS tarafından da tescillenmiştir.

Trabzonspor'un mücadelesi bir hak mücadelesidir. Tarafımızca ne bir camia hedef alınmış ne de kavga ortamı yaratılmak istenmiştir.Hal böyleyken söz konusu canlı yayında camiamıza FETÖ'cü yaftası vurulmaya çalışılmıştır. Ve bu yafta ilginçtir devletimizi ve milletimizi hedef alan, bugün neredeyse tamamının yurt dışına kaçtığı FETÖ'nün savcı veya hakimleriyle kendi tesislerinde çift kale maç oynayanlar tarafından yapılmaktadır.

Camiamızın söz konusu yayınla ilgili sakin olmasını, hakkaniyetli bir televizyoncu olduğuna inandığımız Sayın Oğuz Haksever'den hem cevap hakkı hem de şike süreci hakkında aynı süreyi Trabzonspor'a da vereceğini umuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 11
  • eslem 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da niye bu kadar sertsiniz. Adamın çektikleri meydan da şunu söyleyebilirdiniz başım dik alnım açık gelsinler tahkikatlarını yapsınlar. Siz nerden biliyorsunuz içinizde fetö olmadığını. Ayrıca uefa da Yahudilerin elinde unutma!
    Cevapla
  • ddddddd 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetönünü futbolda yaptıkları özellikle galatasaray odağında incelenmelidir.
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    hala akıllanmadılar. fetö bunların kafasına mı darbe yaptı anlamadım.
    Cevapla
  • s. cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonu destekleyen biri olarak söylüyorum. Bu şike işini Fetönün çevirdiği ortadayken hala kalkıp Fener şike yaptı biz kupayı istiyoruz demek doğru değil. Trabzon maalesef her konuda olduğu gibi bunu da abartıyor fazlasıyla. Şikeye bulaşmayan takım var mı acaba Türkiyede ya da dünyada.
    Cevapla
  • eminmisin 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonsporlu olduguna eminmisin sen ???
    Cevapla
  • Siverekli 7 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncüsü şikeye bulaşmayan takım çok az, ama bu şekilde kayıtlara girmiş, uefa ve cas' ta onaylanarak resmiyet kazanmış bir şike davası daha mevcut değil, tabi ülkemizde.
    Cevapla
  • Siverekli 7 yıl önce Şikayet Et
    S. Cengiz bey birincisi ben Trabzonu destekliyorum demekle trabzonlu olunmuyor, mesela trabzonlu olduğunuza ben inanmıyorum. Herşeyi abarttığına inandığınız bir takımı desteklemeniz, biraz abartılı olmuş. İkincisi fetönün bir kumpasından söz edilebilir. Yalnız dikkatinizi çekmek istediğim nokta şu; A Y tüm itirazlarında sesli ve görüntülü kayıtların usulsüz yapıldığını iddia etti, ses ve kayıtların uydurma, montaj yada kendilerine ait olmadığını söylemedi.yani ses ve görüntü kayıtları doğru ama mahkeme kararı olmadığı için usulsüz, gayri resmi ve suç olduğu için de kumpasa kurban gittiğini söyledi her seferinde.
    Cevapla
  • tsli 7 yıl önce Şikayet Et
    var biz
    Cevapla
  • mec 7 yıl önce Şikayet Et
    bu aziz yıldırıma birinin yeter artık ortamı germekten başka birşey yapmıyorsun sus artık demesi lazım..
    Cevapla
  • ozann 7 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı kardeşim herşey ortaya çıkmış adam itham altında herhalde savunacak kendini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle