Muharrem Usta: Takımın enerjisi harika

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, ligin ilk maçındaki Trabzonspor'u değerlendirdi.

Muharrem Usta: Takımın enerjisi harika
Muharrem Usta: Takımın enerjisi harika
GİRİŞ 24.08.2016 08:30 GÜNCELLEME 24.08.2016 08:30

Ekonomik ve sportif açıdan dip yapmış bir kulübü devralan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yüzü gülmeye başladı. Transferde yaşanan hareketli haftaların ardından Bordo-Mavililer ligin ilk maçında Kasımpaşa’yı mağlup ederken, Usta açıklamalarda bulundu ve takımın görüntüsünü değerlendirdi.

Başkan, “Kasımpaşa karşısında alınan 3 puan çok değerli, çünkü başlangıçlar her zaman önemlidir. Bu takım kısa zamandır birlikte oynamasına rağmen sahadaki enerji harika. Bu oyuncu grubu gelişerek devam ederse, maç kaybedildiğinde bile taraftarın alkışını alır. Çünkü ortada bir mücadele var” ifadesini kullandı.

‘Ersun hocaya inanıyoruz’ 

Ersun Yanal’a çok güvendiğinin altını çizen Usta, “Değerli bir hocamız var. Elinden geleni yapıyor. Ona sonuna kadar inanıyoruz. Takımla ilgili daha iddialı şeyler söylemek için çok erken, ilerleyen süreçte daha iddialı konuşabiliriz. Ben sadece yaptığımız işlerin doğruluğunun skora ve puana dönüşmesinden dolayı çok memnunum. Bu havanın sürmesi için biz yönetim olarak tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Taraftarlarımızın da her zaman takımın yanında olması çok önemli. Yaptığımız çağrılara karşılık versinler” dedi.

KAYNAK: FANATİK