Trabzonspor sıcak para peşinde

Ekonomi olarak ayağa kalmayı hedefleyen Trabzonspor’da yönetimin, loca ve 0561’li hatların ihalesi için harekete geçeceği belirtildi.

Trabzonspor sıcak para peşinde
Trabzonspor sıcak para peşinde
GİRİŞ 08.08.2016 12:33 GÜNCELLEME 08.08.2016 12:33

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, 17-18 Temmuz gibi başlamayı planladığı ancak 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ertelediği Akyazı Stadı’nın loca satışları için bir hafta içinde harekete geçeceği öğrenildi. Yeniden yapılanmaya giden ve hem sportif hem de ekonomik olarak ayağa kalmayı hedefleyen bordo mavililer, loca satışlarından önemli bir gelir elde ederek kulübün kasasına girdi sağlamayı planlıyor.


YENİ PROJELERLE GELİRLER ARTIRILACAK

Trabzonspor'da yönetimin, 0561’li hat projesini de hayata geçirmek için geri sayıma geçtiği kaydedildi. 0561’li hatların ihalesi için son hazırlıklarını yapan bordo mavililer, buradan da önemli bir gelir sağlamayı hedefliyor. UEFA’nın şart koştuğu gelir gider dengesini sağlamak için yoğun çaba harcayan Trabzonspor yönetimin, bu iki projenin dışında farklı alternatifler üretmek için de çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

YENİLER BEĞENİLDİ

Bu arada, Trabzonspor’un yeni transferleri Durica, İbanez, Onazi, Bero, Castillo ve Ramil hem yönetim hem de taraftarlardan tam not aldı. FC Karabakh Wien ile oynanan son hazırlık maçında sergiledikleri performans ile beğenilen yeni transferler, yeni sezon öncesi taraftarda heyecan uyandırdı. Yapılan yeni transferlerin performanslarından memnun kalan bazı taraftarlar ise, sosyal medya aracılığı ile bordo mavili yöneticilere mesajlar göndererek, teşekkür ettiler.

SUK, YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Trabzonspor'un Porto'dan kiraladığı forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk, Güney Kore milli takımında gollerine devam ediyor. Güney Kore’nin Fiji’yi 8-0 yendiği maçta 70’inci dakika oyuna giren ve iki gol kaydeden 25 yaşındaki golcü, Rio 2016 Olimpiyatlarında ikinci maçında ülkesinin milli takımıyla Almanya karşısında da gol bulmayı başardı. Karşılaşmaya yedek başlayan ve 75’inci dakikada oyuna dahil olan Suk, 3-3 sona eren karşılaşmada bir kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Bu arada, Güney Koreli oyuncunun, olimpiyatların ardından Trabzonspor’a katılacağı belirtildi.