Trabzonspor'a 1 milyon euroluk teklif!

Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Douglas için Sporting Lizbon'un teklifte bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor'a 1 milyon euroluk teklif!
Trabzonspor'a 1 milyon euroluk teklif!
GİRİŞ 06.08.2016 12:51 GÜNCELLEME 06.08.2016 12:51

Trabzonspor'da satış listesine konulan ve yeni yapılanmada kadroda düşünülmeyen oyuncular için teklifler gelmeye devam ediyor. Bordo mavililerin, satışından gelir elde etmeyi planladığı savunma oyuncusu Douglas için, Portekiz Premier Lig ekiplerinden Sporting Lizbon'un 1 milyon euro'luk teklifte bulunduğu belirtildi.

Trabzonspor'un ise, Sporting Lizbon'un önerdiği rakamı az bulduğu ve bu transferin aceleye getirilmek istenmediği kaydedildi. Bu nedenle Portekiz ekibinin teklifini ağırdan alan ve transfer döneminin son günlerine kadar bekleme yolunu tercih eden bordo mavili yönetimin, Douglas'ın satışından daha fazla bir gelir elde etmeyi planladığı ifade edildi.

OKAY, YENİ SEZONDAN UMUTLU

Bu arada, Trabzonspor'da yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans ile beğeni toplayan ve Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da gözüne girmeyi başaran Okay Yokuşlu, yeni sezondan umutlu olduğunu söyledi. Güzel bir sezonun kendilerini beklediğini ifade eden 22 yaşındaki oyuncu, "İyi çalışıyoruz. Takımdaki arkadaşlık seviyesi de çok iyi. Herkes iyi olmak, çalışıp kendini daha da yukarı çekmek istiyor. Geçen sezon inişli çıkışlı performansım vardı. Yeni sezona iyi başlayıp, bunu da devam ettirmek istiyorum. Yeni sezondan umutluyuz" dedi.

CARDOZO KULÜP BAKIYOR

Trabzonspor'da gönderilecekler listesinde yer alan Cardozo'nun, Trabzon'a dönerek kadro dışı oyunculara uygulanan özel antrenman programına dahil olduğu öğrenildi. Kendisine verilen izin süresi dolan 33 yaşındaki golcünün, kadro dışı oyuncularla birlikte çalışmalarını sürdürdüğü, yeni sezon öncesi kendisine kulüp aramaya devam ettiği ve bu yönde de menajerinin görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Cardozo'nun, La Liga ekiplerinden Malaga'nın da transfer gündeminde yer aldığı ancak görüşmelerin ağır ilerlediği ifade edildi.