Castillo transferinde sürpriz iddia!

ABD’nin Dallas kulübünde forma giyen Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Fabian Castillo’nun henüz KAP’a bildirilmemesinin sebebi ortaya çıktı.

Castillo transferinde sürpriz iddia!
Castillo transferinde sürpriz iddia!
GİRİŞ 30.07.2016 12:00 GÜNCELLEME 30.07.2016 12:00

Dallas kulübü yönetiminin, genç futbolcu için daha önce kabul ettiği 2+2 milyon dolarlık teklifi revize ettiği, 6 milyon dolar talep ettiği, bu nedenle de transferin çıkmaza girdiği kaydedildi.
 
Başkan Muharrem Usta’nın da bu gelişme üzerine, Castillo ile 3 yıllık sözleşme yaptıklarına dair imza fotoğrafını paylaşarak Dallas kulübünü anlaşmaya zorlamaya çalıştığı ama bunun ters tepebileceği ifade edildi.
 
Menajer Metin Korkmaz’ın aracı olduğu bu transferde Dallas kulübünün 2 yıl kiralık ve peşin 2 milyon dolar, altı ay sonra ise satın alma opsiyonunun kullanılmasına karar verilmesi halinde 2 milyon dolar daha alacağına dair anlaşmanın ardından fiyatı bir anda 6 milyon dolara yükseltmesine bir anlam verilemedi.
 
Başkan Usta’nın Castillo ile 3 yıllık sözleşme imzaladığına dair fotoğrafın ise Dallas kulübünü zorlamayacağı, kamuoyu önünde küçük düşmemek isteyecek olan Trabzonspor kanadını sıkıntıya sokacağının altı çizildi.
 
Henüz resmi anlaşma yapılmadan böyle bir fotoğraf paylaşılması da acemilik olarak nitelendirildi. Castillo transferinin nasıl sonuçlanacağı ise merakla beklenmeye başlandı.