Yıldız futbolcu izinsiz olarak şehri terk etti!

Trabzonspor'da Cavanda'nın izinsiz olarak şehirden ayrıldığı da öğrenildi.

Yıldız futbolcu izinsiz olarak şehri terk etti!
Yıldız futbolcu izinsiz olarak şehri terk etti!
GİRİŞ 14.07.2016 16:29 GÜNCELLEME 14.07.2016 16:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan oyuncularla birlikte antrenmana çıkan Cavanda'nın izinsiz olarak bugünkü antrenmana katılmadığı öğrenildi. Cavanda'nın düğünleri olduğu gerekçesiyle şehirden ayrıldığı belirtildi.

Cavanda ile birlikte izinsiz olarak çalışmalara katılmayan oyuncularla ilgili olarak noter tespiti yaptırıldığı ifade edildi. 

Yıllık ücret nedeniyle gitmiyorlar 

Trabzonspor'un önümüzdeki sezon kadro planlamasında düşünülmeyen oyuncular, yıllık ücretleri nedeniyle takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyor.

Gönderilecek oyuncular

Bordo-mavili takımın göndermek istediği oyuncularla garanti para üzerinde sözleşme yapması, bu oyuncuları göndermekte büyük bir sıkıntı yaşanmasına sebep oluyor. Cardozo, Douglas, Cavanda, N'Doye, Sefa, Özer, Erkan Zengin, Yatabare gibi oyuncuların Trabzonspor'a yıllık maliyeti 35 Milyon TL'yi aşarken, söz konusu oyunculara talip olan kulüpler Trabzonspor'un altında yıllık ücret vermesi nedeniyle bu futbolcular bordo-mavili takımdan ayrılmaya sıcak bakmıyorlar.

Söz konusu oyuncuların takımda kalması halinde Trabzonspor, Douglas'a 1 Milyon 550 bin Euro (4 milyon 950 bin TL), Cavanda 875 bin Euro ( 2 milyon 800 bin TL), N'Doye 2 milyon 500 bin Euro ( 8 milyon TL) , Cardozo (8 milyon TL) , Yatabare 1 milyon Euro (3 milyon 200 bin TL) Sefa Yılmaz 3 milyon 744 bin TL, Özer Hurmacı 3 milyon TL, Erkan Zengin 1 milyon 600 bin Euro (5 milyon 150 bin TL) ödemek zorunda kalacak.

YORUMLAR 8
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya şu Trabzonspor a adam gibi oyuncu alın ya bu nasıl iş nasıl elinden çıkarıcan bu oyuncuları bu işi kesin anlayan biri çıksın artık bunun sonu gelmez yoksa.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Hacıosmanoğlunu beğenmeyenlerin sesi şimdi neden çıkmıyor eğer bunları o yapsaydı ülkeden sürerlerdi adamı o kadar hizmetine karşı kovulduğuna göre. Ama bizim taraftarımıza herşey müstehak ne demişler kişi hakettiği gibi yönetilir
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bayiliyorsunuz 2.sinif oyunculara yildiz demeyi.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bu yönetimde ne disiplin nede transfer istikrarı var.disiplin yok çünkü futbolcu izin almadan şehri terkedebiliyor.transfer istikrarı yok çünkü yönetimin anlaştım dediği futbolcuları başkaları alıyor.bir n
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    paralara bak, çok çok yazık..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle